Hogy lehet ilyen pénzéhes embert szeretni? Van ilyen ismerősöd?
Exem barátnője egy rettenetesen pénzéhes nőszemély. Az apja havi 100ezreket ad neki költőpénznek, minden értelmetlen kütyüt megvesz a gyereknek, és magának. A tag nekem panaszkodik, h nem tudja viszonozni, és ilyen, meg olyan sz.rul érzi tőle magát, segítsek neki munkát találni,h ő is vehessen libulinak márkás dolgokat(!) mikor ő cserélt le engem erre a csajra...
Állandóan stresszel emiatt, mindenféle baja van, de az orvos szerint pszichikai eredetű az összes.
A lány nekem folyamat azzal hencegett régen, h neki erre, meg arra telik, és ettől ő sokkal értékesebbnek érezte magát nálam. Úgy állítja be, h az, h neki gazdag apja van, az ő érdeme. El van vele telve, mennyi "barátnője" van, és akkor érzik jól magát, ha rá irigyek, ezt el is mondta nekem.
Azért akar könyvelőnek tanulni, h sok pénze legyen. Egyszerűen hányok tőle, ki is töröltem. Ti beszóltatok az ilyen ismerősötöknek? Használt? V. egyszerűen csak leépítettétek, mint én?
van ilyen és is ismerek, és képzeld nem is veszi észre, hoyg azért vannak a "barátai", mert adogat nekik ezt azt, ha nem adna le se tojnák.... de ha tudja is, hoyg ez van, nem érdekli... csak ő nem könyvelő akar lenni, hanem ügyvéd.
legyen.
te meg maradj normális és hagyd az iylen a francba. ne foglalkozz vele, inkább gyere...és olvass itt, ....írd meg avéleményedet...puffogjál nyugodtan, ha jólesik mi elolvassuk ...látod? válaszolunk..
vagy vegyél elő egy jó könyvet.
első vagyok
úgy is értettem hogy itt puffogjál
én is itt szoktam és jót tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!