Szerintetek ez egy kicsit nem durva? (lent)
Van egy pár a környezetemben. Ma beszélgetek a férfival és elmondja hogy szeretne tanácsot kérni tőlem, hogy mondjam meg "beteges-e" amit csinálnak. Távkapcsolatban él a menyasszonyával. Nagyon féltékeny egyik a másikra...szóval mindketten. Ma bevallja nekem, hogy naponta 25o-3oo sms-t küldenek egymásnak. Minden pillanatban. Együtt mennek a wc-re fürdeni, irnak sms-t hogy "drágám megyek" és akkor megy mind a kettő mondjuk fürdeni. Ezen kívül egyik se mehet a másik tudta nélkül sehova, ha egyik megy a boltba, egyetemre bárhova ir egy sms-t hogy elmentem ide ide...ekkor leszek otthon. Tanulás közben is ez megy...egész nap...
Mikor mondta azt hittem szivat, de a szobatársa elmondta, hogy tényleg így van ez náluk.
Egyik a másik nélkül sehova, még egy kávéra se senkivel...
Kb. mialatt ezt elmondta nekem 6 sms-t megírt és választ is kapott mindegyikre:-S
Közben meg elmondta, hogy ez így nagyon jó neki és soha nem akar szakítani a csajjal mert szerinte többet ilyent nem fog találni...:-S
Én eddig 3x megfulladtam volna ebben a kapcsolatban. Nem ítélkezem ne értsetek félre, de én nem gondoltam, hogy felnőtt (22) embereknél még van ilyen...
Én is távkapcsolatban élek egy ideje, és sokat beszélek a párommal, de azért...nem ennyit...így...
Roppant infantilisek + jó sok pénzük lehet telefonszámlára.
És értelmiségi, egyetemista emberek...na ezért se dőlök be a végzettség és az alap intelligencia összefüggésének..
Nekem furcsa, de azt mondom, hogy ha mindkét félnek ez az igénye és egymásra találtak ezzel, akkor hajrá.
Nekem azért furcsa, mert férjemnek és nekem is szükségünk van "privát időre". Most épp húzós vizsga előtt állunk mindketten és rájöttünk, hogy a tanulásban már a jelenlétünkkel is nagyon zavarjuk egymást (más a tanulási stílusunk is). Így ő átment néhány napra a saját lakásába, én meg maradtam itthon. Ha valami kérdés, megbeszélnivaló van, akkor ott a telefon.
Köszi mindenki válaszát...
Nagyon érdekelnek ezek a dolgok engem, amúgy is mint párkapcsolat...téma...
Én távkapcsolatban élek a párommal, 1,5 éve, de pl. vizsgaidőszakban egyszer beszélünk reggel, egyszer este. Mert számunkra idegesítő, hogy amikor a legjobban benne vagyunk a dolgokban akkor csörren a telefon...
Máskor beszélünk általában mindenről tudunk amit a másik tesz, de nem ilyen görcsösen. Gyakran azért is felhívom, hogy egy viccet elmeséljek neki...de a napi 3oo sms az nekem sok(K)
köszi a válaszokat ment a zöld:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!