Másba szerelmes, de én nem tudom elhagyni, mert belehalnék. Mit tegyek?
Mit tegyél? Próbáld ki!
Nem akarok cinikus lenni, de én egy percig sem maradnék olyan ember mellett, akiről kiderül, hogy csak "pótléknak" vagyok neki jó, és ha talál egy másikat, engem abban a percben dob. Ez megalázó és nem engedném meg, hogy magában röhögjön rajtam. Még mielőtt ő küldene el, én rugnék bele akkorát, hogy zúgva szállna, mint a győzelmi zászló. Senkinek nincs joga a másik ember érzéseivel így játszani. Ne engedd neki! Szállj ki te ebből a kapcsolatból! Valószínű, hogy meglepnéd vele, és elkezdene esküdözni, hogy mennyire szeret, de csak azért, hogy a következő héten ő legyen az, aki kiadja az utadat. Ne engedd! Van tartásod, csak vedd elő!
Ajj én ezt utálom a legjobban.Jó oké,ez igaz,hogy ha szereted elengeded,hogy mindketten boldogok legyetek,de hát istenem..miért nem tud a barátod szakítani??Ha lenne még benne egy kis tisztelet irántad,akkor megtenné.
Nem az a legrosszabb és legmegalázóbb,ha az ember,akit szeretsz másba szerelmes.Hanem az,hogy megvárja míg a másik fél szakít.Úgy van az egész beállítva,mintha a srác lenne az áldozat,miközben ez egyáltalán nem így van!Nagyon nehéz úgy szakítani,hogy szereted a másikat,dxe tudod,hogy jobb így.Sokkal nehezebb mintha a másik egyszerűen csak véget vetne az egésznek..
saját tapasztalat..
A kérdésre válaszolva: Beszélj vele!Nem mondom,hogy hagyjd el,mert nem fogod tudni..Inkább csak derítsd ki tőle(!) és ha tényleg valóban így van,akkor szakítani fog.Nagyon fog fájni,de legalább megkönnyítette az egész helyzetet.
Szerintem egy átlagos kapcsolatban simán benne van, hogy a felek "szerelmesek lesznek" valaki kívülállóba. Ha fontos a kapcsolat, és szeretik egymást, akkor ezt lehet kezelni, a szerelem elmúlik úgyis. Még akár a nem-másba-szerelmes félnek sem kell tudnia erről.
De van, akinek ez nem fér meg együtt, és inkább lelép az egyik, vagy másik oldalról.
Kérdezd meg magadtól, hogy mi van köztetek, mik a terveitek egymással, a jövővel, miről szól a kapcsolatotok!
A "nem tudom elhagyni, mert belehalnék" egy sima érzelmi-társas függést jelent a részedről, szóval nem hiszem, hogy olyan mély kapocs lenne köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!