Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másba szerelmes, de én nem...

Másba szerelmes, de én nem tudom elhagyni, mert belehalnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom nem belém szerelmes, ezt így nem mondta ki, de tudom.
2011. jan. 23. 16:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
HÓDÍTSD VISSZA! ;)
2011. jan. 23. 16:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal fájdalmasabb együtt lenni olyan emberrel aki nem tud viszont szeretni..Nincs ennél megalázóbb szerintem..
2011. jan. 23. 16:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Próbáld ki!

Nem akarok cinikus lenni, de én egy percig sem maradnék olyan ember mellett, akiről kiderül, hogy csak "pótléknak" vagyok neki jó, és ha talál egy másikat, engem abban a percben dob. Ez megalázó és nem engedném meg, hogy magában röhögjön rajtam. Még mielőtt ő küldene el, én rugnék bele akkorát, hogy zúgva szállna, mint a győzelmi zászló. Senkinek nincs joga a másik ember érzéseivel így játszani. Ne engedd neki! Szállj ki te ebből a kapcsolatból! Valószínű, hogy meglepnéd vele, és elkezdene esküdözni, hogy mennyire szeret, de csak azért, hogy a következő héten ő legyen az, aki kiadja az utadat. Ne engedd! Van tartásod, csak vedd elő!

2011. jan. 23. 16:49
 14/27 emlya ***** válasza:
100%
Ha szereted elengeded, hogy mind a ketten boldogok leheetek.
2011. jan. 23. 16:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jan. 23. 17:04
 16/27 anonim ***** válasza:

Ajj én ezt utálom a legjobban.Jó oké,ez igaz,hogy ha szereted elengeded,hogy mindketten boldogok legyetek,de hát istenem..miért nem tud a barátod szakítani??Ha lenne még benne egy kis tisztelet irántad,akkor megtenné.

Nem az a legrosszabb és legmegalázóbb,ha az ember,akit szeretsz másba szerelmes.Hanem az,hogy megvárja míg a másik fél szakít.Úgy van az egész beállítva,mintha a srác lenne az áldozat,miközben ez egyáltalán nem így van!Nagyon nehéz úgy szakítani,hogy szereted a másikat,dxe tudod,hogy jobb így.Sokkal nehezebb mintha a másik egyszerűen csak véget vetne az egésznek..

saját tapasztalat..

A kérdésre válaszolva: Beszélj vele!Nem mondom,hogy hagyjd el,mert nem fogod tudni..Inkább csak derítsd ki tőle(!) és ha tényleg valóban így van,akkor szakítani fog.Nagyon fog fájni,de legalább megkönnyítette az egész helyzetet.

2011. jan. 23. 17:11
 17/27 emlya ***** válasza:
Amugy teljeen egyetértek, az én barátom sem mondta meg, hogy szakitani akar, csak egyzerűen nem keresett többet é én szakitottam vele. Szóval ezt én is nagyon utálom bennük. De én tuti kibobnám.
2011. jan. 23. 17:49
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem egy átlagos kapcsolatban simán benne van, hogy a felek "szerelmesek lesznek" valaki kívülállóba. Ha fontos a kapcsolat, és szeretik egymást, akkor ezt lehet kezelni, a szerelem elmúlik úgyis. Még akár a nem-másba-szerelmes félnek sem kell tudnia erről.

De van, akinek ez nem fér meg együtt, és inkább lelép az egyik, vagy másik oldalról.

Kérdezd meg magadtól, hogy mi van köztetek, mik a terveitek egymással, a jövővel, miről szól a kapcsolatotok!

A "nem tudom elhagyni, mert belehalnék" egy sima érzelmi-társas függést jelent a részedről, szóval nem hiszem, hogy olyan mély kapocs lenne köztetek.

2011. jan. 23. 20:03
 19/27 anonim ***** válasza:
Én nem várnám meg, hogy ő dobjon ki, bármennyire is belehalnék.
2011. jan. 23. 21:26
 20/27 tetris ***** válasza:
100%
Ha másba szerelmes, akkor te szeretheted akárhogy is, a kapcsolat véget fog érni kettötök között. Ha még "hivatalosan" együtt vagytok, akkor próbálj meg felkészülni arra, hogy egy nap nélküle kell folytatnod az életedet. Mert ez a nap közeleg. Próbálj meg lelkileg ráhangolódni. Nem tehetsz mást. Hiába szereted nagyon. Vége. El kell engedned.
2011. jan. 23. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!