A sógornődet, sógorodat ugyanúgy szereted, mint a saját testvéredet?
Bár nincs testvérem, van két unokatestvérem, akikkel inkább testvéri a viszonyunk, ehhez tudok viszonyítani.
Sógornőm (férjem nővére) kicsit kocka gondolkodású az én "ízlésemnek", de kedves velem. Így feszültség egyáltalán nincs köztünk, viszont baráti viszony se tud kialakulni a stílusbeli különbségek miatt, egyszerűen kevés közös van bennünk. A férje nagy arc, őt nagyon bírom, kicsit olyasmi figura, mint a "gyagyás nagy szívű balekok" a vígjátékokban. Csupa szív, de olyan mint egy nagy, boldog kutya egy kis szobában. Ha megcsóválja a farkát, felborít egy széket :)
Dehogy is. A tesómmal nagyon közeli a viszonyom (nővérem van).
Két sógorom van, férjem fiútestvérei, mindkettőnek van felesége.
Az egyik tesója külföldön él a családjával, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam vele (2,5 éve vagyunk együtt, fél éve házasok).
A férjem másik fiútestvérével és az ő feleségével meg olyan semmilyen a viszonyom. Semmi bajom nincs velük, szerintem nekik sem velem, csak egyszerűen nincs nagyon közös témánk, mindenki éli az életét, családi összejöveteleken szoktunk találkozni. Én kissé feszélyezve érzem még mindig magam ezeken a családi összejöveteleken, a sógornőm is inkább zárkózottabb fajtának tűnik, lehet, hogy csak emiatt. Udvarias, távolságtartó viszonyban vagyunk egymással.
De, mondom, bajunk nincs egymással, csak (még?) nem találtuk meg a közös hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!