Ha egy olyan állásra pályázom ami nincs meghirdetve, akkor hogyan írjam meg a kísérőlevelet?
Ez az állás csak belső embereknek van meghirdetve egy cégen belül, de az egyik ismerősöm kihozta az infót. Azt mondta, hogy próbáljam meg megpályázni. Hátha...
De nem írhatom bele, hogy X újságban láttam a hirdetést. Akkor mit írjak? És tudok egy nevet mint referens. Neki címezzem?
Szerintem egyszerűen add be az önéletrajzod és kész.
Én is sok helyre elmentem már,ahol nem tudtam konkrét felvételről és beadtam önéletrajzot.Igaz mindenhol azt mondták,hogy ha lesz valami értesítenek....
Konkrét meghirdetett állás hiányában én így küldtem szét az önéletrajzaimat:
Tisztelt XY!
Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy mellékelt önéletrajzomaz és motivációs levelemet adatbázisukban rögzíteni sziveskedjék.
Kérem Önt, tájékoztasson, amennyiben végzettségemnek megfelelő munkakör betöltésére lesz lehetőség.
Köszönettel: XY
Ugy irj mindent, mintha meg lenne hirdetve, de kihagyod hogy ki mondta, honnan tudod hogy az allasra munkast keresnek.
Ha csak belsoknek volt meghirdetve, semmi eselyed nincs, hazon belul fognak felvenni valakit. Tobb mint valoszinu mar meg is van a kandidans, de kotelezo meghirdetni az allast a cegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!