Volt már olyan hogy azért szakítottak veled mert a szex terén valamit nem tettél meg?
Szerintem ez a "valamit nem tettél meg" is egy elég képlékeny fogalom...
Ebbe aztán akármit bele tudunk képzelni, tehát ez alapján igazat adhatunk a szakítónak is vagy akár neked is.
Vannak határok nálam is, de osztom azt a véleményt, hogy ha egy kapcsolatban probléma van a szexel, akkor azt nem sokáig lehet fent tartani.
"21.09 Tehát az a szeretet, ha ő megérti, hogy te nem akarod... És az miért nem lehet szeretet a te részedről, hogy néha engedsz? :)"
Én engedjem, hogy a pasim seg*gbekukizzon a szomszéd sráccal? :-OO
26.L
nehéz a szex terén a problémákat rendbe hozni, de!! Tinker Bell: egy kapcsolatnak nem a szex kell az alapja legyen, és nem attól kell függnie.
Azért van annyi válás, mert ez a téveszme él.
Én is kötök a párommal a szex terén kompromisszumot. Mindennél jobban szeretem, tisztelem, szerelmes vagyok belé, és nem hagynám el ezért soha. Sokkal többet ér nekem ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!