Mit vegyek a páromnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
26 éves lesz (férfi), sulizom, így csak 2500-3000 Ft között tudok rákölteni.2011. jan. 21. 21:39
1/10 anonim válasza:
Aki eddig itt feltett hasonló kérdést, még sosem távozott azzal, hogy tuti valamelyik ajánlott dolgot veszi.
Neked kellene tudni, mit szeret.
De majd mindjárt jönnek az ötletek.
2/10 A kérdező kommentje:
Több éve vagyunk együtt, már teljesen kifogytam az egyedi ötletekből, mindent végig veséztem, amit szeret, így sablon ajándék ötletek is megfelelnek, csak áron belül legyenek.
2011. jan. 21. 21:50
3/10 anonim válasza:
love zseton 2400 körül van,interneten utána tudsz nézni. szexshopba lehet kapni.
4/10 anonim válasza:
fogsz egy szép könyvet , fogsz képeket meg egy tollat. beragasztod a képeket és a hozzá füzödö emlékeket megcsinálsz 2-3 oldalt a többi meg majd telni fog az emlékektöl. majd folyamatosan irjátok
6/10 anonim válasza:
Levegőt!
100-ér árulom darabját!:D
8/10 anonim válasza:
valami jó kaját csinálj neki, süss tortát is:)
9/10 anonim válasza:
Én is a tortát választanám, illetve csináltam már neki :)
Sablon ajándékból van a legtöbb: lehet egyedi bögrét, kispárnát készíttetni, 2500-ból lazán megvan, pl. Duna Plaza, Városkapui Tesco, Pólus, csinálnak ilyeneket...gravírozott fém kulcstartó szintén ennyiből megvan ésmég személyes is.
Valami jó pia, hobbijába vágó könyv, jó póló, CD-tok, telefontartó.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig a telefontartó a legoptimálisabb, lehet ez lesz. Ilyen fotós, meg készítetett dolgok már voltak, szexben pedig születésnap nélkül is meglepem ;).
2011. jan. 21. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!