Mit gondoltok? Elengednétek? Mennyire veszélyes? Lehetséges 18 év alatt?
fúú hát ezzel most megfogtál! bár nem vagyok anyuka, de ha bele képzelem magamat a szituba, akkor nem biztos, hogy elengednélek. Még ha te megbízható is vagy, de szemét világot élünk, én borzalmasan féltenélek, már nappal sincs biztonságban az ember:(
22L
A korod nem lenne probléma. A fiam ezen a vonalon jegyvizsgáló. Sűrűn meggyűlik a baja neki és a rendőröknek is a vonaton szinte mindig levő kétes alakokkal. Nem mindig cigányok.
Csak olyan kocsiba szállj be.ahol többen vannak,és nem mind fiatal. Egydül soha ne utazz,még nappal sem.
Vegyél egy gázsrayt azért h legyen nálad,végszükségre.
Amúgy ez nehéz kérdés mert sokszor ám nem lehet kiigazodni h hol mit engednek.Igaz nem evvel kapcsolatos,de pl.Boszniába szoktunk versenyre járni és elvileg mindenki azzal jön h nem kell utlevél,erthogy átment személyivel sokmindeki már magyarból.De hiába mondják sokan h nem kell,nem eus ország és kérhetik,olvastam h a konzulátus is ajánlja h legyen,mert ha nagyon akarnak köcsögösködni megtehetik.Szóval lehet itt is ez van h ha olyat fogsz ki akkor 16 felett nem szól,de lehet h valakinek csak mákja volt mert átengették pedig nem biztos h mehetett volna.Remélem érted.
Nem akarsz inkább busszal? Vagy az sokkal drágább? Vagy nagyon nincs jó összeköttetés? Elég sokszor megesett, hogy a szabadkai busszal mentem fel Pestre Kecskemétről vasárnap este, és teljesen normális. Nekem még olcsóbb is, de nem tudom, neked hogy jönne ki. Én inkább engedném vele a gyerekemet, mit vonattal.
A szülői engedélyt nem tudom, az biztos, hogy a román határőrök nagyon szőrösszívűek tudnak lenni a saját állampolgáraikkal ilyen témában, egyszer fültanúja voltam.
Inkább írjatok, azzal nem vesztesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!