A pasim be akar mutatni a szüleinek. Ezzel még nincs is gond, csak ez lesz az első, hogy bemutatkozni kell mennem. Mit illik, mit nem illik, jó tanácsok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 22:57
11/12 anonim válasza:
Onmagadat ad, legy termeszetes, mivel nem tudni azt, hogy mi lesz ebbol a kapcsolatbol. S igy nem fognak a kesobbiekben csalodni. Tehat ne jarszd meg magad. Ne felj, de viselkedsz termeszetesen.
12/12 anonim válasza:
Mosolyogj és légy természetes én is azt tudom mondani:)
Ja és ha kínálnak valamivel fogadd el:D én annó kicsit beégtem első alkalommal mert semmit nem akartam elfogadni, nagyon zavarban voltam, hát be i szóltak érte. Apósom olyan figura, hogy ha valamit hibázol egyből megmondja a 2x2-t:D
Szóval fogadj el mindent. És ne mond hogy a "pasim" mert szerintem az annyira csitris...
Öltözz fel kulturáltan és MOSOLYOGJ :)
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!