Kemény dio mit tegyek? 3 év házasságban, boldogságban. Mig itt a vége? kiderült a férjem szereti a gyerek xxl filmeket nezni, ledöbbentem, mit tennétek?
már több kérdést tettél itt erről fel. mindenki azt mondta, hogy válj el, ha nem tudod tolerálni. ezt nem lehet tovább ragozni, hiába fogsz még 20 kérdést erről feltenni. nehéz tovább lépni, én megértem... de néha kell.
miért nem tudod elfogadni ezeket a véleményeket, ha idejöttél és kérdeztél? miért kell ugyanazt még 20x kiirni?
kedves 19:24 es meg sosem tettem fel ezt a kérdést!es senki sem mondta váljak el,az ilyen buta válaszokra nem vagyok kiváncsi,csak a normális emberek akik értelmes válaszokat adnak.
nem értettem sosem miert kell kritizálni a kérdéseket meg a válaszokat.ettöl ti jobban érzitek magatokat??tisztelet a kivételnek.
Huuuuuuh ez kemeny........
Nem is tudok mit reagalni........
Ha van lehetoseged koltozz kulon a gyerekkel.
Ez egy perverzio,amirol nem lehet leszokni.
ezt a kérdést nem te írtad ki, Kérdező?
ha nem, akkor talán olvasgass itt is, és talán konzultálhatnátok a másik kérdezővel
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!