Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kemény dio mit tegyek? 3 év...

Kemény dio mit tegyek? 3 év házasságban, boldogságban. Mig itt a vége? kiderült a férjem szereti a gyerek xxl filmeket nezni, ledöbbentem, mit tennétek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem a férjedet akarom védeni, de ahogy a mai 16 évesek ki tudnak nézni, nem is csodálkozom azon, h megfordul utánuk. Még így télen is kint van a fél mellük, seggük, és legalább 20nak kinéz a nagy többség. Amúgy ez hogy derült ki? Interneten láttál előzményt? Csak egyet, vagy többet? Mert ha csak egyet, lehet, h véletlenül tévedt rá. (Elég átlátszó kifogás, de ilyen is megesik.) Mindenesetre próbálj előbb beszélni vele. Nem lenne szerencsés, ha egy félreértés miatt menne tönkre a házasságotok.
2011. jan. 17. 18:20
 12/19 Kriszti83 ***** válasza:
Hogyan jöttél rá? Rákérdeztél és a férjed tagadta? Nehéz ügy, de próbáljátok megbeszélni, hogy is van ez...
2011. jan. 17. 18:25
 13/19 A kérdező kommentje:
rakerdeztem es bevalotta,ezert is lett ideges
2011. jan. 17. 18:46
 14/19 anonim ***** válasza:

már több kérdést tettél itt erről fel. mindenki azt mondta, hogy válj el, ha nem tudod tolerálni. ezt nem lehet tovább ragozni, hiába fogsz még 20 kérdést erről feltenni. nehéz tovább lépni, én megértem... de néha kell.

miért nem tudod elfogadni ezeket a véleményeket, ha idejöttél és kérdeztél? miért kell ugyanazt még 20x kiirni?

2011. jan. 17. 19:24
 15/19 anonim ***** válasza:
ez tuti egy pedofil perverz dög.
2011. jan. 17. 19:59
 16/19 A kérdező kommentje:

kedves 19:24 es meg sosem tettem fel ezt a kérdést!es senki sem mondta váljak el,az ilyen buta válaszokra nem vagyok kiváncsi,csak a normális emberek akik értelmes válaszokat adnak.

nem értettem sosem miert kell kritizálni a kérdéseket meg a válaszokat.ettöl ti jobban érzitek magatokat??tisztelet a kivételnek.

2011. jan. 17. 20:10
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
A pedofil a 7-12 éves, testileg éretlen gyerekekre bukik. Nem tinikre. Gyereknek kinéző gyerekekre.
2011. jan. 17. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Huuuuuuh ez kemeny........

Nem is tudok mit reagalni........

Ha van lehetoseged koltozz kulon a gyerekkel.

Ez egy perverzio,amirol nem lehet leszokni.

2011. jan. 17. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést nem te írtad ki, Kérdező?

ha nem, akkor talán olvasgass itt is, és talán konzultálhatnátok a másik kérdezővel

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. jan. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!