Mennyi idő kell ahhoz, h eltudjam dönteni melyik a helyes út?
Nehéz dolog, az fix, de hidd el, ha valami már nem megy, azt kár erőltetni, mert idővel még rosszabb lesz. Lehet, hogy az a bizonyos másik férfi nem a helyes út, de az végképp nem az, ha benne maradsz egy kihűlt házasságban pusztán megszokásból vagy a gyerek miatt.
Ha már gondolkozol azon, hogy valami nem jó, akkor az már eleve rossz, mihamarabb válj el és ne nyugtalanítson, hogy a másik férfi talán nem az igazi. Az is lehet, hogy boldog leszel vele, ha nem vele, hát mással.
Sok erőt! Szükséged van rá.
"Ha én úgy döntök kilépek ebből a kapcsolatból egy másik miatt akkor mikor tudok biztosan jól dönteni,h ez a helyes?"
Ezek szerint már van is valakid?
A kérdésedből számomra az tűnik fel, hogy azt írod "kihűlt". NA ÉS TE TETTÉL MÁR AZÉRT VALAMIT HOGY FELRÁZD A KAPCSOLATOT? Mert ha igen lenne a válasz, akkor nem kérdeznél ilyeneket. Te megerősítést vársz idegenektől,hogy legyen kire fognod, ha balul sülne el a dolog....
Tegyél valamit/valamiket a kapcsolatodért, és ha mindent megtettél amibe 100%-ig beleadtad magad, csak azután dönts.
Köszönöm a válaszokat.Igen lenne valaki akivel lehetne jobb is vagy esetleg boldogan élnék.Nem tudhatom előre!
A mi kapcsolatunk a férjemmel inkább baráti mint férj és feleség.Szerintem Ő is csak a gyerek miatt van velem már és én sem érzek úgy iránta mint régebben.Csak nem tudom,h ha úgy is lenne ha elhagynám tovább tudnék-e lépni?Nem bánnám-e meg?Mert most nagyon sajnálom egyedül hagyni és elvinni a gyereket is tőle aki még csak 3-éves.
A gyereket elvinni valóban a legnagyobb szemétség a világon. Én 22 éves vagyok, felnőtt ember, de ha belegondolok, hogy mi lett volna, ha gyerekkoromban nincs velem apa. Bekönnyezik a szemem. Szörnyű. Ezért is undorodom mélységesen azoktól az emberektől, akik nem engedik bosszúból a gyereknek látni az apját. Őszintén remélem, hogy a sors visszaadja nekik ezt, és a kamasz gyerekük is a pofájukhoz veri a dolgot. Nekem anyukám is azt mondta, hogy ők ha elváltak volna sosem korlátozta volna, mert tudja, hogy egy gyereknek apára és anyára van szüksége. Tudom, hogy te nem ilyen vagy, mert látom a soraidból, hogy te sosem tennél ilyet.
Hidd el nekem, hogy amennyiben az érzések kihűlnek, mert van ilyen képességük, akkor ugyanígy másnál is ki fognak hűlni. Én megpróbálnám még egyszer a férjemmel. Valamiért csak egymásba szerettetek, előhoznám a régi emlékeket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!