Szülinapi vers? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Édesanyámnak holnap lesz a születés napja.Sajnos személyessen nem tudok vele találkozni,mert nagy a távolság ezért marad az SMS-ben való felköszöntés.Tudnátok írni vagy linkelni szülinapi verset?Lehet megható is.Köszönöm!2011. jan. 15. 19:22
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben inkább telefonálnék neki, sms egy anyukának kevés.
Szerintem.
3/4 anonim válasza:
"Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!"
Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, Minden lépésedet kísérje szeretet! Arcodon derű, lelkedben nyugalom, Légy boldog ezen a napon!
A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint én szeretlek téged!
UI: Amúgy nekem is holnap lesz a szülinapom. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszolónak Boldog Szülinapot előre is!
2011. jan. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!