Anyukam most lesz 50 éves. Tanácstalan vagyok. Azt már tudom, h én sütöm a tortáját mai 3emeletes lesz, de azon kívűl nem jut semmi jó ötlet az eszembe. Valaki?
Nem tudom mennyire ad magára, lehet, hogy egy pár ezer forintos kényeztetésnek is örülne,
pl. masszázs, manikűr, kozmetikai kezelés stb.
Ez nem olyan nagy össszeg és nem kell elutazni.
Hát attól függ, hogy mennyire szeret nosztalgiázni. z pl jó ötlet hozzá: [link]
Ez szerintem pont az ilyen kerek évfordulókra illik. Kb. mekkora összegben gondolkozol? És anyukádról írj néhány dolgot! Komolyabb stílusú, vagy szereti a mókás, vicces dolgokat is, hobbija van -e esetleg?
Persze,h ad magára:) nem is néz ki 50-nek de nem is az a nőtípus aki nem tudja elviselni,h már 50:) hetente megy a fodrászhoz....szóval a szépítkezés kizárva azt megoldja:) szereti a komolyzenét, a filmeket,színház....sokmindent bír anya.az ékszereket a munkája miatt napi szinten nem hordhatja...csak alkalmakkor.
köszönöm az eddigi ötleteket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!