Egy igazi, tipikus házisárkány vagyok, legalábbis a férjem szerint. Igaza is van. De szeretnék változtatni a hülye viselkedésemen. Hogyan?
Tényleg írd le tételesen, akkor is, ha bagatell hülyeségnek hangzik egy-egy dolog. (pl néha cseszegetem, mert nem pakolja el a borotváját)
Amúgy hasonló férjem van és néha engem is elkap az inger, de magamban elszámolok addig, amíg kicsit le nem nyugszom, majd végiggondolom, hogy jogos lenne-e ezért kinyitni a számat. 90%-ban arra jutok, hogy nem.
Még a sportot tudom javasolni (ha más nem, a picit este rábízni és kimenni futni, akár két sarkot csak). Pont az ilyen típusú feszültséget vezeti le. Dohányzom, keveset sportoltam, így első alkalommal én is csak kb 100 méterre jutottam. De kimentem minden nap. Egy idő után már 1-2 km is ment, de kb 100 méterenként nőtt a táv. Nagyon jól levezeti a feszültséget.
Plusz számolj magadban, mielőtt bármit mondasz!
Ezekért cseszegetem :
- nem viszi le a szemetet, ha megkérem
- sokat dolgozik és kevesebbet foglalkozik velem (mondjuk jól élünk,nagyon jól, tehát ez a része érthető)(mondjuk ha menni akarok valahová, akár családi program is legyen az, elmegyünk, azonnal szakít ránk időt.
- kevés a szex, nagyon kevés.
Most ennyi jut eszembe.
És talán ennyi is lehet az összes dolog, amiért piszkálom.
Szerintem sok.
Nem :(
Még nem nagyon szólt hozzám, mióta felkelt.
A masszírozás elmaradt, neki sem kezdtem, mert ilyenkor úgy is elküld. Szóval a mai nap még fasírt lesz. Ez van. Így jártam. Legközelebb majd elszámolok 10ig, mielőtt bármit is kiejtek a számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!