Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy igazi, tipikus házisárkány...

Egy igazi, tipikus házisárkány vagyok, legalábbis a férjem szerint. Igaza is van. De szeretnék változtatni a hülye viselkedésemen. Hogyan?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, nem panaszkodhatom, mindenünk megvan, boldogok is vagyunk, van két csodás kisfiunk,de én meg mindig csesztetem és piszkálom a férjemet úgy, hogy okom nincs rá. Tényleg mindent megtesz nekem, nem érdemli ezt. Nem akarok ilyen lenni. Szeretnék megváltozni.
2011. jan. 13. 20:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Masszírozd meg, attól megenyhül :)
2011. jan. 13. 21:32
 12/27 A kérdező kommentje:
Makacs mint az állat :D
2011. jan. 13. 21:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a masszázsolaj illatától megenyhül, akármennyire makacs, férfi ő is :D Vagy a kedvenc kajája, amivel jó sok munka van. A lényeg, hogy a megbánásod láthatóan igazold és máris meglágyul :)
2011. jan. 13. 21:45
 14/27 anonim ***** válasza:
aruld mar el hogy mivel sikerult ennyire beletaposnod a lelki vilagaba?
2011. jan. 14. 07:51
 15/27 A kérdező kommentje:
Féltékenykedek. OK NÉLKÜL! Tényleg még a haverjára is féltékeny vagyok, vagyis szerinte rá. Szerinte nem bízom benne, pedig ez nem igaz. Bízom benne. Tényleg nem tesz olyat. De szerintem ez a szex hiánya miatt van. A legfőbb probléma mégis az, hogy mindenért cseszegetem.
2011. jan. 14. 08:02
 16/27 anonim ***** válasza:

Tényleg írd le tételesen, akkor is, ha bagatell hülyeségnek hangzik egy-egy dolog. (pl néha cseszegetem, mert nem pakolja el a borotváját)

Amúgy hasonló férjem van és néha engem is elkap az inger, de magamban elszámolok addig, amíg kicsit le nem nyugszom, majd végiggondolom, hogy jogos lenne-e ezért kinyitni a számat. 90%-ban arra jutok, hogy nem.

Még a sportot tudom javasolni (ha más nem, a picit este rábízni és kimenni futni, akár két sarkot csak). Pont az ilyen típusú feszültséget vezeti le. Dohányzom, keveset sportoltam, így első alkalommal én is csak kb 100 méterre jutottam. De kimentem minden nap. Egy idő után már 1-2 km is ment, de kb 100 méterenként nőtt a táv. Nagyon jól levezeti a feszültséget.

Plusz számolj magadban, mielőtt bármit mondasz!

2011. jan. 14. 09:01
 17/27 A kérdező kommentje:

Ezekért cseszegetem :

- nem viszi le a szemetet, ha megkérem

- sokat dolgozik és kevesebbet foglalkozik velem (mondjuk jól élünk,nagyon jól, tehát ez a része érthető)(mondjuk ha menni akarok valahová, akár családi program is legyen az, elmegyünk, azonnal szakít ránk időt.

- kevés a szex, nagyon kevés.

Most ennyi jut eszembe.

És talán ennyi is lehet az összes dolog, amiért piszkálom.

Szerintem sok.

2011. jan. 14. 09:52
 18/27 anonim ***** válasza:
Na megbékélt? :)
2011. jan. 14. 11:56
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem :(

Még nem nagyon szólt hozzám, mióta felkelt.

A masszírozás elmaradt, neki sem kezdtem, mert ilyenkor úgy is elküld. Szóval a mai nap még fasírt lesz. Ez van. Így jártam. Legközelebb majd elszámolok 10ig, mielőtt bármit is kiejtek a számon.

2011. jan. 14. 11:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Akkor a megoldás:

[link]

[link]

[link]

Ha ez nem jön be, akkor is kitalálok valamit :D

2011. jan. 14. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.