Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám 60. születésnapja...

Apukám 60. születésnapja milyen ajándék kellene?

Figyelt kérdés

Nekem az lenne a kérdésem hogy apukám 60. szülinapjára valami ajándékötletet mondjatok valami oda illő személyes kellene.

Valami maradandó.

Köszi a normális hozzászólásokat!

2011. jan. 12. 21:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök a kérdésednek, mert én is ebben a cipőben járok. Februárban lesz apu 60éves, és én is ilyesmi ajándékon töröm a fejem. Nálunk sajna ez a hobbi ajándék nem jön nagyon össze, bár pár apróbb dolgot (elektromos szúnyogriasztó) vettünk ilyen témában. Én is valami gravírozottat, vagy pólót fogok neki szerintem csináltatni. Ha tudna főzni, lenne egy jó kis ledér hapsi rajta, és mondjuk ráírva, hogy szexi hatvanas.

Fentihez szólva, igen, az unoka az lenne az igazi, és ezen vagyunk már egy ideje, de sajna ez az ötlet nem jön össze, így maradnak a dísztárgyak.

Majd írd meg, ha te is találtál valamit!

2011. jan. 16. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!