Nem birom kezelni ezt a helyzetet. Segitenétek?
18éves múltam a nyáron.
3hónapos terhes vagyok.Nem tervezett baba. Terhesen fogok leérettségizni.(Nem vagyok jó tanuló, és most nagyon boldog vagyok azért mert ez a kis magzat sok erőt ad nekem a tanuláshoz, már érte tanulok. Javultak is miatta a jegyeim :))
19éves elmúlok, mire megszületik a pici. A párom 21éves, dolgozik és van egy lakása ami most ki van adva albérletbe, ez egy ideig még plusz pénz nekünk/neki.
Nekem is van valamennyi félretett pénzem.
Júniusban tervezzük, hogy beköltözünk a lakásába.
Mivel nem volt még munkaviszonyom ezért ugye nekem csak a gyes+családi jár majd meg az egyszeri anyasági ugye.
Úgy érzem, hogy fel tudjuk majd nevelni a gyerekünket, nem a szülők terhére "megy majd a dolog".
Ez ennyire elitélendő lenne? Nem 16éves vagyok, a párom se, van saját lakása nem kell albérletben laknunk ami ugye biztos pont.
A párom apja kikészit. Minden hülyeségért felhiv. Mondja a hülyeségeit, hogy megbánom h megtartottam stb. Egyszerűen nem birom elviselni. Mit mondjak neki? Haragban nem akarok vele lenni. Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Hogyan tudnék a szülőkre hatni?
Egyetértek a 17:25-sel.Teljesen érthető a reakciója.Van egy 21 éves fia,aki még csak most kezdte az önálló életet.18 éves kora óta egy lány mellett van,vagyis még szinte gyerekként lekötötte magát.
Ezt a köteléket,az eljegyzés ellenére is,bármikor gond nélkül fel lehet bontani,nem szól egy életre,emiatt nem is idegeskedett senki,hisz a fiának megvan a szabad akarta,magyarul bármikor le tud lépni,ha azt akarja.
A gyerek más kérdés.Az olyan szoros kötelék,amit soha semmi nem vághat el.Egy életre egymáshoz láncol benneteket a gyerek,még akkor is,ha esetleg elváltok.
Az apuka ettől kiborult,gondolom megfordult a fejében,hogy egy gyerekkel akarod megfogni a fiát és biztosítani a megélhetésedet a fia keresetéből és lakásából.
Mivel neked nincs ingatlanod,még rendes végzettséged sem,így ebbe a kapcsolatba egyedül a gyereket hozod.
Szerintem ez bántja az apát és ezért lett ellenséges.
legalább fiatal szülők lesznek, az tök jó.
az idősebbek meg majd megenyhülnek, ha megszületik a pici.
@A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:09:
Nana! A fiúnak talán nics köze a gyerek létrejöttéhez? Nehogy már egyedül a nő hibája legyen ha teherbe esik! Aki éjjel legény, az nappal is vállalja a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!