Mit vegyek a barátnőm Szülinapjára?
nem tudom hogy mit szólsz hozzá de én egy beagle kislányt vettem neki ajándékba és nagyon örült neki...persze előtte a szüleivel titokban lebeszéltem hogy mit szólnak hozzá. És nagyon boldog még mindig:)
19/F
Kérd meg a kezét!
Na jó, viccet félretéve szerintem ne tárgyi ajándékkal lepd meg, hanem mondjuk egy egész napos randival, vagy valami nagyon romantikus dologgal.
Például összebeszélhetnél a szüleivel, hogy éjszaka, amíg alszik, egy kicsit teleszórod rózsaszirmokkal a szobáját és hagysz neki egy rejtélyes üzenetet, hogy X időpontban legyen Y helyen. Nem tudom, hol laksz, de elmehettek mondjuk korcsolyázni vagy valami (csak kreatívan), aztán együtt ebédelnétek. De nyilván nem sajátíthatod ki, délutánra hívd össze a baráti körét (körötöket), köszöntsétek együtt egy szülinapi bulival. Aztán, ha akarod, szervezheted úgy, hogy estére kettesben legyetek. Esetleg a közös programon készíthetnétek egy közös képet, amit kirakhat és mindig vissza tud emlékezni rá, milyen jó volt a 18. szülinapja. :)
A reggelt úgy is megoldhatod, hogy pl. te viszel neki ágyba reggelit.
Tudom, nagy szervezést igényel, és több embert is be kell vonni, de biztosan tetszene neki (feltéve, ha szereti a romantikus dolgokat). Fontos, hogy minden meglepetésként érje, úgy az igazi. ;)
Szerintem semmiképpen se tárgyi ajándékban gondolkozz, mert tárgyat bárki adhat neki, de érzelmeket leginkább te. Vagy ha mindenképpen tárgyat is szeretnél "mellékelni", akkor inkább valami magad készítette dolog legyen, hiszen az egyedi, olyat senki mástól nem kap.
Remélem, tudatm némi hasznos tanácsot adni.
Levegőt vegyél! :)
Amúgy amit az Előző válaszolt, nekem is ez ugrott be! Ha már ennyi pénzt költesz rá, akkor vidd el valahova! Találj ki egy egész hétvégés meglepi programot, valami pancsolással egybekötve!
miskolc tapolca barlangfürdő
30 ezerből kijön mindenestül, tuti nem fogja soha elfelejteni
jobb mint egy tárgy :)
A barlangfürdő függ az időjárástól is, jó időnek kell lennie, hogy élvezni lehessen, de én inkább tavaszi/nyári programnak tudnám elképzelni. Így télen elég necces a dolog.
Ellenben nézhetsz wellness hétvégéket, ha megfogott ez a gondolat. Lehet találni sok akciós, sőt ingyenes üdülési lehetőséget, amit szimplán reklámfogásként csinálnak, de néha nagyon jól jön.
barlangfürdőhöz miért kell jó időnek lenni? ezt ne értem
egy csomó ismerősöm most megy
zárt, mivel barlang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!