Kidobott a barátnőm mert azt mondta hogy rájött hogy nem akar tőlem semmit. Mostanában nem is köszön nekem, el se hív ha bulija van. Miért viselkedik így szerintetek?
Figyelt kérdés
Bocs ha rosz kategóriába írtam,de itt kulturáltabbak az emberek..2011. jan. 11. 17:35
11/15 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 18:03
Hát illett volna felajállania hogy maradjunk barátok azok után hogy sokáig együtt voltunk..
Csak így értettem
2011. jan. 11. 18:09
12/15 anonim válasza:
Ajálnd fel te neki, hogy legyetek barátok,és akkor biztosan fog köszönni is, és meghív a bulijaiba is.
13/15 anonim válasza:
oké az csúnya dolog hogy nem köszön (furcsa is) na de a többi dolog nyilvánvaló. egy szakítás után a párok általában nem buliznak együtt stb, stb. én 7 évig voltam a párommal, szakítás után nem tartottam vele a kapcsolatot, mert nem hiszek a legyünk barátok dologban, gondolom az exed sem.
14/15 anonim válasza:
Egy hosszú kapcsolatott mindkétt félnek nehéz lezárni.
Ő is szendved és próbál minden kapcsolatott megszakitani hogy tovább tudjon lépni.
Azért szevezi a bulit hogy jól éreze magát hogy ismerkedjen ha te is ott vagy ez nem jönne össze.
15/15 anonim válasza:
Miért kellene ide-oda hívnia? Ha vége, akkor vége, és mindkettőtöknek könnyebb a felejtés, ha kerülitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!