Mit csináljak? Hogyan beszéljek vele? Mit mondjak neki?
Apum elég szigorú, soha nem akar elengedni sehová (nem mintha lenne kikkel elmennem). Én viszont nyáron szeretnék elmenni melózni, de a környékünkön nics semmi, egy olyan várost néztem ki magamnak, ahol már sokx voltunk együtt is, + én sulival is, meg nincs is messze (50 km). Megértem hogy félt/féltenek, de tudok magamra vigyázni, még ha nem is nézi/nézik ki belőlem. Hogyan kellene erről beszélnem vele?
Másik problémám, hogy anyummal szeretnénk elmenni Horváto-ba nyaralni. Ő már nagyon régóta szeretne, én meg egyszerűen szeretnék egy kicsit "világot látni". De ő azt mondja, hogy nem akar oda menni, neki jó itthon is. Ok, nem az ő stílusa, még nagyon a strandok sem, de azért oda 1x2x elmegyünk egy évben. De ide nagyon szeretnénk, pénzünk lenne rá, + talán addigra anyum is fog tudni vezetni, szóval nem kellene neki levezetni az egészet. Hogyan beszéljük meg? 15/L (nyárra 16) és bocsi, hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!