A férfiak miért fiatalabb lányokkal képzelik el a jövőt? Bővebben lent
Néha elolvasom a hirdetéseket, és ahogy olvasom, egyre inkább azt veszem észre, hogy 40 éves pasi 20 éves lányokat keres. Idézek is egyet:
47 éves, káros szenvedélytől mentes, jól kereső férfi keresi társát 18-25 éves korig.
DE ez csak egy. És nem is csak újságokban, tévében tapasztalom ezt. Ti mit gondoltok?
Vannak olyanok, akiknek nincs más lehetőségük, mert csúnyák. A nők 99%-a hangoztatja, hogy a külső csak másodlagos, miközben ennek ellenkezőjét bizonyítják. Aki csúnya, annak esélye sincs párt találni.
Akkor mit kezdjen egy csúnya, negyvenes, elkeseredett férfi? Azzal kell nőt fogni, amivel tud: pénzzel. És ha már ez kell, akkor miért állna meg egy negyvenes nőnél?
Tudom, ezé tettem :D-t, ha nem mondás lenne sem sértődnék meg:D
Amúgy nem sok alapja van, 40-eseknek még nincsenek puhasági problémáik :DDD
Eléggé egyértelmű, hogy miért.
1. mert még nincs (TALÁN) gyerekük.
2. nincsenek úgy beszürkülve, mint ahogy az "idősebbek". TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Sajnos amikor irodában dolgoztam, akkor ott is ezt lehetett látni, hogy minden idősebbnek szabályosan fájt az, ha a fiatalabb vagy akárki mosolygott. Szürkeség van. S nem kicsit. Nagyon. Elk....rtuk.
25L :)
Nekem van egy ismerősöm, 45 éves nő, tíz évvel fiatalabb párja van, nagyon boldogok.
Anyukám szintén 45 és csak a 28-35-ig korosztály találja meg, de azok egyfolytában, pedig úgy örülne, ha végre egy értelmes, jó megjelenésű 40-es hívná már randevúra. Ennyiből kérdezhetném, hogy a férfiak miért az idősebb nők között keresnek maguknak párt, hiszen én egyfolytában ezt látom magam körül. Kinek a pap, kinek a papné, mindenkinek más jön be, mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!