Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok nagyon beszédes...

Nem vagyok nagyon beszédes nőci és a pasi akit kiszemetelem, hát ő sem az, hogyan tudnám mégis meghódítani?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy tetszek-e neki, a volt barátom baráti társaságából ismertem meg.

Hogyan tudnám rávenni arra, hogy meghívjon randira, én semmiféleképpen sem hívnám el sehová.

2011. jan. 5. 16:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is Erdélyből vagyok, de akit én keresek 20 éves. Melyik városban laksz?
2011. jan. 5. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Kezdivasarhely mellet..:) te?
2011. jan. 5. 19:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Én Kolozsvárról. Azt tudom neked tanácsolni, hogy szólj annak a csajnak, írj még most neki egy e-mailt, mert ez nem a csajok szerepe, hogy leszólítsak a pasikat.
2011. jan. 5. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy kis ártatlan trükk is beválhat. pl: "Hahó, te hívtál az előbb? Hová akartál meghívni?" "Van itt egy lány, tetszel neki, de nem mer szólni. Bemutassam neked? Mutasd. Én vagyok az." Valami szöürrnyű trükköset vigyél táskádban, aztán ahogy elmész mellette, megbotlasz, a táska kiborúl és ott a heéyzet. Biztos hozzáfog segíteni, és közben még akár a kezetek is összeérhet.
2011. jan. 9. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:

"Van itt egy lány, tetszel neki, de nem mer szólni. Bemutassam neked? Mutasd. Én vagyok az."

Ez aranyos, próbáld meg. :)

2011. jan. 9. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!