Hogy mondjam el anyunak hogyha vissza szólók akkor ne a hajamat tépje?
"Normális gyerek nem feszíti addig a húrt, hogy pofont kelljen adni."
ez mekkora baromság.
az, ha pofozzák a gyereket, az a szülő hiányossága, és nem a gyereké.
meg olyan, hogy a bűnözőket felmented a bűneik alól.
"Normális gyerek nem feszíti addig a húrt, hogy pofont kelljen adni."
ezzel a logikával most mondjuk megverem az anyámat, vagy bárki mást, azzal az ál indokkal, hogy biztos ők feszítik addig a húrt.
Idefigyelj Mutter! Amikor legközelebb rádjön az idegbaj, akkor inkább rúgjál föl légyszi-légyszi, mert lassan már tök kopasz leszek!
Cserébe én meg majd téged ruglak fel, ha majd megvénülsz!
Viszont a hajadat lesz..rom!
Ha édesanyád okoskodik vagy olyat mondd ami nem igaz és beleköthetnél, egyszerűen adj neki igazat. Ez a legegyszerűbb módszer. Édesanyám is meglepődött amikor idegbaj jött rá és én mosolyogva nyugodtan egyetértettem vele, ha nagyon ideges, bocsánatot kértem. Nem tud mit tenni és ijenkor kénytelen megnyugodni.
Vagy:
Ülj le vele és beszéld meg hogy ha ilyen van akkor ne tépje a hajadat, hanem beszéljétek meg. Gondolom ehhez már elég felnőtt vagy. És cserébe megígéred neki hogy próbálod magad visszafogni ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!