Mi ösztönöz arra egy gyermekeit egyedül nevelő nőt, hogy összeálljon egy nős férfival?
Szerintem magad is tudod, nyilván az, hogy ne legyen már egyedül. Az meg, hogy nős a férfi... szerintem azért vannak olyan nők, akiknek nős pasas kell, mert ez egy olyan dolog lehet, hogy "na, ez már másnak is kellett, így már nekem is kell". Érted, mire gondolok, pl. az ilyen olyan telefon is azért kell sokaknak, mert másnak is olyan van. A nős pasi is ilyesmi lehet, hogy ha már másnak kellett, akkor neki is, pedig lehet, hogy amúgy eszébe sem jutna.
De nem hiszem, hogy ez csak az egyedülálló anyák specifikus defektje lenne. Én is egyedülálló szülő vagyok, de sose kéne foglalt pasi, se nős, se olyan, aki csak egyszerűen jár valakivel, vagy akármi.
Egy ez hülye kérdés, már bocs, de ehhez még több körülményt kéne ismerni. Bármi lehet. Szerelem, számítés, az ész hiánya....
Viszont, ha jól tippelem, a kérdést feltevő maga a férfi felesége...sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!