Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt kibírni? Most...

Hogy lehet ezt kibírni? Most már egy éve vagyok szerelmes valakibe, aki ezt nem viszonozza, csak barátként kezel.

Figyelt kérdés

Pár éves nagyon szoros baráti kapcsolatból alakult ki szerelem. Volt pár hónap, mikor a pasi is többet akart volna, de akkor nekem volt valakim, ezért elutasítottam őt. Késő volt már, mikor rájöttem, hogy én is többet szeretnék és kevés ez a baráti kapcsolat. Őt már akkor többször is megbántottam a visszautasításaimmal így tovább állt ilyen téren és mint nő szépen lassan elfelejtett. Csak barátnak kellek neki, de annak nagyon.

Messze lakik, de interneten, telefonon mindig sokat beszélgettünk. A leghosszabb idő, amit kibírtunk, hogy ne beszéljünk 2 hét volt, akkor felhívott, hogy hiányzom és beszélgessünk és szeret... Nagyon szeret, de már pár hónapja csak mint barátot. Én pedig mindent megadnék, hogy együtt legyünk. Ha erőt veszek magamon és nem írok neki egy hétig, akkor már ő keres, hogy mi van velem és hiányzom stb. Sőt megsértődik, ha nem keresem őt. Egyáltalán nem az a típus amúgy, akinek az kell, hogy rá figyeljenek meg nem önző. Többször megaláztam magam, hogy mennyire szeretem ,de őt már ez nem érdekli. Persze ezt így sosem mondta ki, mindig nagyon figyelmes volt és kedves és sosem bántott ő meg engem. Van most barátnője, akit nagyon szeret és boldog vele, de azért én maradjak meg neki, mint barát, lelki társ. Én pedig vagyok olyan hülye, hogy keresem is néha és beszélgetünk is, mert ha semmit nem tudnék róla, akkor úgy érzem abba beleőrülnék. Viszont már egy ideje nem mondom neki, hogy mennyire imádom így már lehet úgy gondolja, hogy én is továbbléptem. Tudom, hogy ki kellene őt zárni az életemből és el kellene felejtsem, de nem megy. Annyit sírok, szenvedek miatta.

Nem várok nagy válaszokat, csak ki kellett magamból adni, mert nagyon nagyon fáj :(

2011. jan. 1. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyenge vagy Te is, meg ő is.

Te azért mert itt ráncigálod ezt a gyengülő kötelet, ha kell már hasalnál is azért, hogy fogd a végét ennek a bizonyos "kötélnek" (a la kapcsolat).

Ő meg azért, mert van barátnője akit állítólag nagyon szeret, mégis kellesz neki.

Most két variáció van. Vagy eljátsszátok a 'sosem beteljesülő' szerelem buta , kesergő rigmusit, vagy megmutatod hogy erős nő vagy és továbblépsz. Keress magadnak mást, aki mellett felfedezheted hogy van még szerelem rajta kívül is.

A Sors pedig kifürkészhetetlen. De ne elé állj, hanem hagyd magad sodorni vele :)

2011. jan. 1. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Jajj te! Hát ez sajnos íg alakult! Biztos rohadt nehéz lehet, de az én helyzetem se jobb engem meg tiltanak a szerelmemtől mert idősebb nálam! :( Énis sokat szenvedek emiatt! Arra várok h egyszercsak kiszeretek belőle! Egyszercsak ez is eljön! Remélem te is mihamarabb kilábaslz belőle! Kitartás! Hány éves vagy megkérdezhetem? És a pasi hány éves?
2011. jan. 1. 21:52
 3/7 A kérdező kommentje:

én 25, ő 29

Köszi a válaszokat. Most is sírok, mert hajnalban fel akart hívni - miután "kiakadt", hogy nem írtam addig neki BUÉK smst,- de nem vettem fel, most felhívtam telefonon és mint kiderült a nőjével van és 5 perc után le is tette mondván, hogy nem akarja a feszültséget kelteni vele.

2011. jan. 1. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok! Ha gondolod írj privit és beszélhetünk msnen!
2011. jan. 1. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy gyűlölöm őt, amiért így viselkedik. Néha úgy érzem, hogy egész jól vagyok és van, hogy alig gondolok rá. Aztán meg néha úgy elgyengülök és érzem, hogy darabjaira törik a szívem :(
2011. jan. 1. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

énis így voltam, mint te..aztán egyszer összevesztünk, és azóta már nem tart barátjának, néha msn-ezünk csak. 2 éve van ez, 2 évig nagyon fájt. Aztán mostmár érzéketlen vagyok minden iránt. egyszer talán nálad is eljön az idő, amikor már nem tudsz befogadni sem több fájdalmat, sem több örömöt, kiüresedsz. Most belémszeretett egy kedves, értékes ember, de sajnos nem tudom viszonozni. Remélem, ez változik, csak rajtam múlik a dolog.

Kívánom, h minél hamarabb lépj túl ezen! Szakítsd meg vele a kapcsolatot, csak így teszel jót vele, és magaddal is. Utána pedig biztosan találkozol valakivel, akivel talán tudjátok egymást szeretni. 20/L

2011. jan. 1. 22:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Picikét most jobb is. Csak néha rám törik a rossz kedv.
2011. jan. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!