Hogyan kezeljem? Már nagyon idegesít, hogy ennyire rendmániás
Sziasztok! 15 éves lány vagyok,és mi tagadás eléggé rendetlen. Mindig szanaszét hagyom a dolgaimat,amiket persze később elraknék,de a helyzet az,hogy anyukám mindig elpakol hlyettem. Tudom,hogy ezt sokan kihasználnák,és örülnének neki,de engem már nagyon idegesít.Ma is tévéztem,s csak úgy beállított elkezdte hajtogatni a szekrényben a ruháimat. Lehet,hogy most hülyének fogtok nézni,de úgy érzem,hogy behatol az én saját világomba,ahol NEKEM kellene ezeket a dolgokat megcsinálni. Nem mondom,hogy rögtön ,aznap rendet tennék,de akkor is NEKEM kellene,nem? Hogyan kezeljem?Ma is kiakartam küldeni,mondván,hogy majd én rendet teszek később,majd nem nekem esett,hogy mit képzelek,meg,hogy ha nem hagyom,hogy rendet tegyen nem gépezhetek stb.
Köszönöm,ha elolvastad,és írsz!
15L
Utod apám is folyton hülye s rndmániásnak titulálja anyát, meg, hogy "már megint elpakolta ezt azt anyád én meg kereshetem!" Az a rendmánia pedig, hogy az 5pár sáro bakancsát s 3 kabátlyát apunak egy helyre teszi ne szórja tele a nappalit velük meg a sapkával, zoknival midennel.
MErt apu egy disznó, hagyná rozsdásodni az egész szerszémkészlett a szabadban anyu meg inkább leviszi a helyére. Erre jön ő a "férfi" s kmözli semmit nemtalál mert ő állandóan pakol.
Na valyon kinek van igaza? A disznónak vagy aki nemakar ólban élni?
Szerintem is felesleges pakolni, ha van még kint hely :D
Az én anyám szerencsére nem pakolgat helyettem.
Köszi a válaszokat!Utolsó előttinek:De mégis,hogy a csudába tegyek rendet ha nincs mit? Látom nem értetted meg a problémámat. Rendet tennék,ha anyum nem előzne meg mindig,mert pl. elkezdek keresni egy pólót,és kipakolom a szekrényemet,anya már ott van és pakolja is vissza,és utána jön oda hozzám,hogy én semmit sem pakolok össze. De könyörgöm,ha egyszer állanóan megelőz,és nem hagyja,hogy én rendet tegyek,akkor egyszerűen nem tudok mit kezdeni már vele.
Ott van például a hörcsögöm is Én vettem magamnak,én tartom fent. Kb. három napja tisztitottam ki az egész ketrecét,és anyu már megjegyezte,hogy nagyon büdös a höri,holnap kipucolja.Ő olyanokért kiakad,amiért a család többi tagja nemEz csak egy példa volt,remélem értitek...
Orulj, hogy a mamad tevekeny, es mozogni akar! Jobban orulnel annak, ha depresszios vagy alkoholista lenne?
lekoti magat, de kozben Teged is nevelni probal a rendnek a szeretetere.
Most ebben a korban vagy, s ezt kellene megtanulnod, hogy ne legyel lusta, vagy trehany.
Kepzeld el, ha eljon az ideje es Ferjhez mesz, akkor gondolod, hogy a Parod igy fog konyorogni, vagy elfogadja azt, hogy majd megcsinalod?
Hidd el jobban jarsz, ha mar most megtanulod a rendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!