Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a legszebb, leghelyesebb...

Ki a legszebb, leghelyesebb nálatok a családban? Féltékeny vagy a nálad szebbekre?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

én nem vagyok féltékeny senkire, csak mert szebb nálam.

pedig nem nehéz nálam szebbnek lenni. :)

arcra a legszimmetrikusabb a bátyám, ami a csinosságot, helyességet illeti, nincs különbség, átlagosak vagyunk.

a legjobb, legsportosabb teste pedig apukámnak van.

2010. dec. 26. 21:23
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes, pont a múltkor volt téma egy családi összejövetelen ez.

Végül arra jutottunk az unokatesókkal, hogy az két lányunokatesóm (25 és 16), én (21), leendő sógornőm (19) vagyunk a legszebbek.

Nem vagyok féltékeny egyikükre sem.

A leghelyesebb fiúk meg a 17 és 15 éves unokatesóim.

21/N

2010. dec. 26. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
nálunk senki se szép :DD
2010. dec. 26. 21:24
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

A mamám, amikor fiatalabb volt kb 40 évvel. Akármelyik korabeli színésznő megirigyelhette volna, mert egyszerűen gyönyörű volt. A papám meg kifejezetten helyes, úgyhogy szép párt alkottak.

A mostani generációban meg szerintem a kishúgom, bár ő még csak 11 éves, így fejlődhet rossz irányba is^^

2010. dec. 26. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

hát nem jelentem ki hogy én vagyok a legszebb. :) Lányok közül igen mert anya és én vagyunk.

De van 3 fiú a családba 2 tesóm és apu.

Szóval 1-ik tesómmal szinte mindegyik lány az osztályomba járni akar. De fiúra nem szokás azt mondani hogy szép, meg szerinem nem is az :D Szóval szerintem én

2010. dec. 26. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Nővérem féltékeny rám mert nekem fiú létemre hosszabbak a szempilláim. :D
2010. dec. 26. 22:00
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nálunk mindenki szép viccet félretéve. Anyu egy csinos, szép nő, aki mindig ad magára, apám egy helyes 40-es évei elején járó, sportos férfi, a nagymama is mindig ad magára, sosem járkál otthonkában, meg fejkendőben, a nagynéném is csinos, a nagybátyám is jóképű, unokatesóm helyes kissrác és én is szép lány vagyok. Nálunk nincs ronda vagy igénytelen ember, jó családba születtem.
2010. dec. 26. 23:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Az egyik unokatesóm, de szerintem csak azért, mert gazdagok, és bármilyen ruhát, sminket megengedhet magának. De én szebb vagyok szerintem, természetes, bár én is adok magamra, csak nekem az a szint elérhetetlen. Még az ő alkata szebb, mivel ő napi 1x étkezik.:)
2010. dec. 27. 00:05
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk a két növérem a legszebb szerintem. Aztán én. Húgom sem csúnya csak tök átlag. Anyu gyönyörü volt fiatalon, most is jól néz ki 55 évesen. Fater is a nök álma volt, most eléggé lepukkant. A férjem nagyon jó pasi, mások szerint is. Nálunk kb. nincs aki csúnya, mert a szüleim nagyon szépek voltak ilyen idös korukban, így nem lehet egy kalap alá venni velünk.

Mégis a leges-leges legszebb a 4 hónapos kislányom!!!!:D És ez abszolút nem elfogultság. Nekem ilyen családom van...

22/L

2010. dec. 27. 09:08
 20/21 anonim ***** válasza:

A lányom gyönyörű,és az édesanyám is aki 60 éves,igazán ad magára,nagyon jó formában van.

Szép még a húgom,és az Ő lánya is, valamint a párom kislánya is.

Viszont a párom édesanyja olyan mint egy boszi,de komolyan,bár a boszik között Ő is szép :-)

És ezt most nem kibeszélésképpen írom,mivel a lányom és a nevelt lányom is úgy hívják őt hogy : Boszi-mami :-)

Szereti,meg már megszokta.

42N

2010. dec. 27. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!