Ittnon hagytak egyedül, miért érzem úgy h nem vagyok fontos?
A tegnapi karácsonyunk egy nagy sz*r volt. Anyu kijelentette h ma elmegy a barátjához karácsonyozni(apuék váló félben vannak..),nevelőapu pedig elviszi tesóimat a nagymamához. Engem csak úgy itthon hagytak. Anyu elment reggel,mondta rakjak rendet,tanuljak,és majd délután hív(1-2körül) h átmehetek és akkor csinálunk egy normális karácsonyt. Ebből nem lett semmi,az előbb felhívott h kicsit becsiccsentettek.. meg milyen jól érzi magát,és h akkor menjek át. A barátja 1 órára lakik innen...mire oda érnék.. kb ott lehetnék 1 órát és jönnénk haza.
Ezek után mondtam neki h én meg halálra unom magam itthon egyedül.. és még ő van kiakadva h ne akarjak neki lelkiismeret furdalást okozni.
Nevelőmnek eszébe se jutott volna hívni,a szülei se bírnak kiskorom óta szval..:)
Szerintetek?
Nincs erre hasznos válasz, ha őszinte lennék, csak mégjobban elszomorítanálak. Inkább nem mondok semmit. Én is egyedül vagyok itthon, zenét halgatok, netezem, próbálom elfoglalni magam. a legfontosabb, hogy próbáld meg nem sajnálni magad, mert akkor csak befordulsz. Hány éves vagy?
Itt találsz klassz zenéket! : [link]
Boldog karácsonyt kívánok!
15:)
Anyu nem mindig csinálja ezt.. csak ha a barátja szóba kerül akkor képes mindent félrerakni és rohanni hozzá. Tesóimra persze nekem kell vigyázni,tehát a szüneteim is úgy telnek el h itthon ülök. Nevelőm pedig haza se jár csak hétvégére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!