Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonykor se lehetne...

Karácsonykor se lehetne megbocsátani? Ekkorát vétkeztem?

Figyelt kérdés

14 éves multam pár hónpja..

Van egy barátom aki 18 éves és 1,5éve vagyunk együtt.. Nem régen feküdtem le vele először.. Szeretem.. és tőle jobb ember nincs aki megérdemelte volna,hogy neki adjam a szüzességem.. Mióta lefeküdtem a barátommal azóta édesanyám teljesen másképp viselkedik velem.. Én őszintén elmondtam neki mindent..

Amig nem feküdtem le vele kitünő anya-lánya kapcsoalt volt..és ez nagyon hiányzik..

sokkal ingerültebb velem, alig ebszél velem.. és ez nagyon fáj..

amikor elmondtam neki,hogy lefeküdtem a barátommal..azt mondta,hogy egy rihe rongy vagyok..:(

És most karácsonykor se tud hozzám szépen szólni..

Ekkorát vétkeztem? Ezt nem lehet megbocsátani?:(

2010. dec. 25. 14:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
1év*
2010. dec. 25. 15:17
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem az életkoron múlik, hogy valaki idióta-e vagy sem. Ahogy látom te szereted ezt a fiút, és ő is szeret téged, rendes veled, normális kapcsolatban vagytok. Ez a lényeg, nem az hogy 14 éves vagy. szerintem ha 20 évesen összevissza lefekszik mindenféle idegennel az sokkal nagyobb hiba. én 21 voltam mikor elvesztettem a szüzességemet. De még így is azt mondom, hogy nem tetted rosszul. Mondjuk terhes ne legyél, ez a lényeg, nem az időpont. Legalábbis szerintem. Sajnos úgy látszik a fontos dolgaidat nem mondhatod el anyukádnak, mert nem tud megértő és normális lenni. Van ilyen.

32/N

2010. dec. 25. 15:50
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl korai volt. Még gyerek vagy. Pár éve kezdtél el csak menstruálni és már el is veszítetted. Én megértem anyádat, de hát ez van. Adj neki időt, gondolom fel kell dolgoznia.
2010. dec. 25. 16:03
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, egy anyának nagyon nehéz ezt feldolgozni. Lehet, hogy nekem is eljárt volna a kezem, és kudarcként fognám fel, mert hidd el gyerek vagy még, nem kell szexuális életet élni. Akkor húsz évesen mit csinálsz?? Ne gyertek nekem ezzel a k.. nagy liberalizmussal és érettséggel, mert egy 14 éves az még gyerek, éppencsak már nem büntetőjogi kategória. Nagyon korai volt, és tedd össze a kezed, hogy olyan emberrel, aki megérdemelte. Te is így reagálnál.

Mindenesetre beszélj anyuddal, próbáld megbékíteni, meg fog enyhülni, csak adj neki időt.

2010. dec. 25. 16:31
 15/31 anonim ***** válasza:
39%

Aha szóval mégcsan nem is 14 haenm 13 évesen szexeltél.

Így nemcsodálom, hogy anyudban összetört egy világ amiben téged még óvni próbált s kislánynak gondolt. Ezt nem megbocsájtani kéne neki, haem megemészteni szerintem. Idő kell míg feldolgozza. REmélem azért rendeződik vele a viszonyod.

2010. dec. 25. 16:35
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

Anyukád jogosan haragszik. Az a srác, aki 18 évesen egy alig 13 éves kislányt szemel ki magának, minimum liliomtipró, és szerintem van némi pedofil hajlama, esetleg ő is ilyen szellemi szinten érzi magát. Ez nem normális. Mellesleg ha 13 évesen feküdtél le vele, nem számít, hogy beleegyeztél-e, mert 14 éves kor a beleegyezési korhatár, addig GYEREKNEK számítasz, és a szüleid beperelhetik a barátodat megrontásért vagy liliomtiprásért, ugyanis ez bűncselekménynek minősül.

Az meg a másik, hogy egy 13 éves kislány, aki szerelmesnek hiszi magát, és odaadja magát egy 5 évvel idősebb srácnak buta, megbízhatatlan, önfejű és felelőtlen. Nem csoda, hogy édesanyád elvesztette benned a bizalmát, ha az én lányommal történne ilyen az erkölcsi és etikai nevelésem összeomlását és hiábavalóságát látnám benne, magamat hibáztatnám.

Persze én sem azt vallom, hogy maradjon szűz a lány a házasságig (és azzal sincs problémám, ha így van), de 13-14-15 évesen...azért gáz.

2010. dec. 25. 17:08
 17/31 anonim ***** válasza:
69%

...felnott fejjel nem lehettek ennyire rosszindulatuak egy 14eves kislannyal!!

hat mar megtortent, es akkor mi van.nem tudja visszacsinalni, nem banta meg, nem terhes. eleg erett gondolkodasra vall hogy masfel evig vart,es a srac is!!

mi van ha koran ero tipus testileg is, lelkileg is. a fiuk meg ugye ebben a korban jopar evvel visszabb vannak a lanyoknal. ha szeretik egymast,miert ne lehetne. ettol meg nem lesz ribanc, mert lefekudt a szerelmevel masfel ev utan:-o

nyilvan korai, de hat ki elobb erik ra,ki kesobb, az emberek kulonbozoek. en 18 voltam,attol meg nem itelem el azt,aki elobb teszi meg.

28 N

2010. dec. 25. 17:58
 18/31 anonim ***** válasza:
Az nem rosszindulatúság, hogy elmondjuk, hogy túl korai volt. Igen, van aki korábban érik, de egy 13 éves semmilyen esetben sem érett még szexuális kapcsolatra. És nem hiszem, hogy az a jó, ha egy gyereknek (mert még mindig az), azt mondják a felnőttek, hogy ez így rendben van, nincs vele semmi gond. Igenis tudatosuljon a gyerekben, hogy ez nem volt helyes, akkor is ha már megtörtént.
2010. dec. 25. 18:06
 19/31 anonim ***** válasza:
69%

18:16 miért??? hogy még sok sok évig szarul érezze magát miatta, amikor jól is kijöhet a dologból, ha már így alakult, tanuljon meg felelősségteljesne gondolkozni (védekezés), és az, hogy igaziból megtanulja élvezni a szexet, úgyis sok sok évig tart, s megfelelő partner kell hozzá.

azért védem mert volt barátnőm, aki ennyi idősen... normális felnőtt. normális párkapcsolattal, házasságban, gyerekkel.

ha már így alakult, nem kéne lehúzni szegényt még jobban. mi van ha szeretkezett egy jót, mert ő így érezte helyesnek, másfél évet vártak, könyörgöm! a fiú is szeretheti, ha ennyit várt.

2010. dec. 25. 18:25
 20/31 anonim ***** válasza:
69%

1,5 éve együtt vagytok, vártatok 1év 3 hónapot, elmondtad anyukádnak, gondolom védekeztetek is, terhes sem vagy, úgyhogy én igazából nem értem mi a problémája.

Elnézve pl. azt a sok kérdést itt, hogy "13-14 vagyok, 1 hónapja járunk, lefeküdtünk, nem védekeztünk, lehetek-e terhes???" ...

2010. dec. 25. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!