Mindenkinek boldogan telik a karácsony?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 16:04
1/17 anonim válasza:
Nekem nem telt soha boldogan.
18/F
2/17 anonim válasza:
Nekem sem volt soha boldog, de talán egyszer majd saját családdal az lesz.
18/L
3/17 anonim válasza:
Most igen, kettesben a kislányommal! Csak az ami elszomorít hogy apám reggel óta a kocsmában ül és arra se volt kíváncsi hogy az unokája mit szól az ajándékokhoz pedig direkt délelőtt mentünk hozzájuk :S
4/17 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnék már egy rendes férfit...
Nem olyanokat akikkel eddig összehozott a sors.
A család már elkezdte a veszekedést :( , de sz@r.
21/L
2010. dec. 24. 16:10
5/17 anonim válasza:
Egyaltalàn mi az,hogy boldogsàg,elvileg annak kellene lennie mindig,nem csak ezen a napon.
6/17 anonim válasza:
Dehàt olyan fiatal vagy még,ne légy türelmetlen.
7/17 anonim válasza:
Örömöt szereztem a gyerekeimnek, mert olyan ajándékot tudtam adi nekik, amire vágytak, szerettek volna.Ennél több nem (is)kell.
A többi dolgot most (még)egyenlőre kizárom az életemből.
9/17 anonim válasza:
Sajnos nem teljesen... Párommal nem tudunk ma és holnap együtt lenni sajnos, dédnagymamám pedig már elátkozott mindenkit Szenteste alkalmából. :( Minden nap csinálja, tehát nem meglepő, de azért mégis ideges az ember tőle...
10/17 anonim válasza:
Nagyon... azon gondolkodom, mikor kössem fel magam, most, vagy várjak holnapig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!