BÉna ajándékot kaptam s nuku karácsony mégis mit csináljak?
Van párom s egy 1éves babánk. Megegyeztünk, hogy ő hazamegy a szüleihez 24én estére, többi napot szilveszterig velem tölti. Erre ma kiderült 24ét (hiába dolgozták le szombaton) szabadságnak írták neki (ráhamisitották a nevét mikor a papírt róla nem írta alá) s 28án is dolgozik. Ő ajándékba arra a napra koncertre vitt volna így az ugrott.Ma este odaadott egy 4000ftos rémbüdös parfümöt a szép doboza miatt(90%alkoholal) amit visszaváltani se tudom mivel eldobta a blokkot. Tudja, hogy az eprest szeretem ami kb 1000ft.
Én mosolyogtam s modtam köszönöm, nem éreztettem vele mivel szívből adta. (+ két szendvicset kaptam pedig főztem is)
TEljesen elvan szúrva az egész, nem is őt hibáztatom csak boldogtalan vagyok. TEgnap is életemben először sütöttem s (páromnak ízlett ugyan) de anyu letörte a kedvem, hogymilyen béna. HElyette sütött csillagokat mint 3éve folyamatossan ami hiába sz@r tesóm mindig befalja mert ő a vasat is megeszi ha sütinek van álcázva.
Áhh, hülye ünnep. Nektek eddig, hogy megy?
Csak az nem értem,ha baba is van,akkor ti már egy család vagytok....
Akkor a párod miért megy el szenteste?????
Nem ez az a tipikus "nem ilyen lovat akartam!" eset?
;-)
Hát szerintem se egy nagy eset...
Néha akkorákat tudok röhögni amikor a kis piszlicsáré - jé ezt nem húzza alá a helyesírás-ellenőrző- dolgokból nagyügyet csinálnak... bocsi. de tényleg nem nagy cucc.
1. koncert... hát nem hinném hogy egy Lady Gaga-ra mentek, ami 100 évente 1* van Magyarországon. Csaptok koncertet youtube-ról és még fizetni se kell, nyomorogni se, utazni se, és otthon vagytok együtt...
2. büdi parfüm... ó jajj... hányszor kaptam már pacsulit... mondd meg neki, hogy köszönöd a gesztust, de ez nem a te illatod, és hogy nem bántásból de te a megszokott epreset szeretnéd használni... nekem ez egyszerűbb mert rokonokkal ritkán találkozok, anyumék meg nem rontják el mert megmondom mit akarok.
Büdi parfüm felhasználásai: A/ továbbajándékozás B/ értékesítés C/ szabadon egy kreatív előttem szólótól: wc illatosító
3. süti. ki nem sz@rja le hogy anyukád mit mondd, ha a pasidnak ízlik, vagy egyáltalán vkinek ízlik. Nekem anyum a legnagyobb fikázóm, állandóan a hibáimat keresi, hogy miben javíthatna ki...persze ő ezt azért teszi hogy még jobb legyek... kösz. mások szerint már így is magasan megugrom a lécet. Viszont végre most Karácsonykor elárulta, hogy én valósítom meg a beteljesítetlen álmait, és bennem látja a sikereit... ja megjegyzem, ezt eddig is tudtam, csak végre KIMONDTA!!!!
Jah amúgy Karácsony nekem:
4 elfogyasztott karácsonyi menü
3 nap körbelátogatás
3 alkalomnyi jópofizás
2x elalvás menekülésképpen
0 tanulás *dühös*
70 000 KP
32 500 bankszámlára
1 db iPhone 4
170 km/h-val haza a havas autópályán - fullpara
és most egyedül a lakásomban netezés...és még mindig 0 tanulás.
Jah és ami eszembe jut a Karácsonyról: ha nem kapsz szeretet akkor legalább pénzt kapj, mert ahogy egy mondásom tartja: "A szeretet és a pénz fordított arányosságban áll." tehát szülőknek: ha nem adsz szeretet akkor legalább adj jó sok zsét a kölyködnek, mert az időlegesen de pótolja az űrt...
Tanulság: örüljé' hogy van párod, kisbabád, családod, hogy van aki SZERET!!!!!!!!! -nem az ilyenek mint te -sütisütés családdal, kisbaba stb- szokták mondani hogy a Karácsony a szeretet ünnepe? - mert az fix hogy én már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!