Ajándék dilemma - melyik könyvet vegyem meg? Többi lent.
Az ajándékozott egy érett, 19 éves lány. Nincs ugyan párkapcsolata, de szereti a szerelemről szóló könyveket. Ugyanakkor imád olyat is olvasni, ami az életről, az élet bölcsességét taglaló dolgokról szól.
És adott 2 Paulo Coelho idézetgyűjtemény - az egyik az életről szóló idézeteket foglalja magába, a másik a szerelemről szólóakat. Egyre van pénzem.
Ti melyiknek örülnétek jobban? S szerintetek melyik illene jobban a lányhoz?
(Ha esetleg más jellemzés szükségeltetik a lány ízlésének behatározása miatt, szívesen válaszolok!)
Attól félek, hogy a szerelmes idézetek között lesz pár eléggé csöpögős, elcsépelt, ami neki sem fog tetszeni.
Úgyhogy inkább az élet.
Az összes Paulo Coelho könyvet olvasta, amiben ugye vannak szerelmes témájúak is, és tetszettek neki nagyon.
Most már végképp nem tudok dönteni...
Én az Élet címűt venném meg neki. A szerelmes szerintem úgy szép ha szerelmétől kapja az ember.
Én is megleptem magam valamivel Karácsonyra:
Szerintem ezt is érdemes lenne megfontolnod.:)
Gyönyörű, gazdagon illusztrált minden hétre jut egy szép, és elgondolkodtató idézet.
Kedves 20.32-es!
Ezen a naptáron én is gondolkodtam, de naptár sajnos nem kell neki, mert már van másmilyen. :(
És amúgy is, szerintem ugyanazok az idézetek lehetnek benne, mint a könyvekben... Vagy nem tudom...
20.32-es, remélem még visszanézel!
Nem tudod véletlenül, hogy ez vajon kézi, vagy fali naptár?
Ez egy határidőnaptár. Szóval könyv alakú.
Igen, a könyvekből vannak az idézetek, de gyanítom hogy a Szerelmes és az Életes könyvben is olyan idézetek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!