Mi a teendő ilyenkor? Egy rokonunk eltávozott, viszont regisztrálva van egy közösségi portálon.
Erről pont tegnap olvastam az iwiwen..
Ott azt olvastam,hogyha elhunytat szeretné az ember törölni akkor írnia kell a iwiw email címére..A szabályzatban benne van.hogy mit kell csinálni.De ha tudja valaki az elhunyt jelszavát akkor csak be kell lépni,és törölni kell mintha ő maga szüntetné meg..A közösségi oldalak nem tudják hogy ki él és halott..
Írtok 1levelet az oldalnak h Eltávozott(Külföldre v meghalt) attól függ mit értetek ez alatt.
és kéritek h szedjék le tekintettel a történtekre.
Ha külföldre utazott volna, miért akarnánk törölni??...
Még csak a logikát sem értem.
külföldre távozás miatt senkit nem törölnek..
De minden közösségi oldalon van egy szabályzat ahol le van írva,hogy ilyenkor mi a teendő..
Egy nagyon kedves régi gimnáziumi tanárom egy éve hunyt el. A családja átalakította emléklappá az oldalt. VAnnak fent fotók róla, a "magamról" részben pedig egy nekrológ.
Szerintem szép ötlet, így is lehet emlékezni rá, fotókat nézegetni.
Én is örülnék, ha halálom esetén átalakítanák így a lapomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!