Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktatok reagálni, ha...

Hogy szoktatok reagálni, ha nem tetszik az ajándék?

Figyelt kérdés
A szüleimnek nem keresnek jól, ezért ha megkérdezik, mit szeretnék kapni, mindig igyekszek valami apróságot kitalálni. Karácsonyra például azt kértem, hogy a jól bevált lucfenyő helyett dobjunk hozzá még egy vagy két ezrest, és vegyünk eggyel szebb fát. Anya viszont próbál mindig kreatív lenni, és ha felsorolok akár öt dolgot is, hogy minek örülnék, tuti vesz egy hatodikat, amire semmi szükségem, nem tudom mire használni, vagy nem tetszik, de ugye ezt mégsem mondhatom. Ti mit szoktatok ilyenkor mondani/tenni?
2010. dec. 20. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A képkeretes dolog jo lehetett:)Fúúú nem semmi nem lettem volna a helyedben:)Amúgy igaz aki irta at h nagy lett a pulcsi de ha aki vettte az elöreláto annak megvan ablokk és ki lehet cserélni.Olyankor jó ha bemész a blokkal és kicserélteted valamire ami jo vagy tetszik.Amúgy kedves válaszolo én az anyósomtól kapok minden évbe parfümöt az ajándékok mellé,az vicc h nem rosszak,de pont ellentétes illatok jönnek be nekünk szóval gondolhatod...
2010. dec. 20. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha távolabbi ismerőstől kapom, keresek olyat, akinek tetszene és nekiadom. Ha közeli rokontól, akkor megköszönöm, maximum nem használom. Nem kell megjátszanom, hogy örülök neki, mert minden ajándéknak örülök, mert azt bizonyítják, hogy aki adta, gondolt rám, örömet akart szerezni.

De már régen nem kaptam ilyen meglepi szerű ajándékot. Általában inkább megbeszéljük, hogy kinek mire van szüksége és megvesszük, amikor meg tudjuk magunknak, vagy a másiknak. Ez azért van, mivel nagyon kevés a pénzünk, úgyhogy nem akarunk olyat venni, amire a másiknak nem biztos, hogy szüksége van. Anyuméktól, mamámtól pl. ünnepek előtt, meg sokszor máskor is húst, befőttet, tojást szoktunk kapni. Esetleg egy-két alkalommal mindenféle kozmetikumokat.

2010. dec. 20. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Elrontott ajándék kategóriában ez a videó viszi a pálmát. Pulóver Xbox dobozba csomagolva: http://www.youtube.com/watch?v=lsbF69hgLpA&feature=related
2010. dec. 20. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Bakker ez nagyon durva:)azegény gyerek rágerjedt h x boxot kap és erre egy pulcsi.Mondjuk ilyen hibát nem jo elkövetni hogy valami olyan csomagolásba teszel ajcsit amin van valami esetleg olyan dolog amite vágyott az illető.

Viszont volt már olyan h ismerösöm számitogépet akart és megviccelték elötte hogy amit vetek még neki azt adták oda elöbb és mondték h nincs számitogép.Hát akkor a többi ajcsi le se volt tojva,meg se lett nézve.Persze mikor megkapta a számitogépet még aznap,nagy volt a boldogság meg a köszönet nyilvánitás csak az volt az egészben a gáz h ha tényleg nem kapott volna gépet(mert nincs rá pénz)akkor már másnak nem is lehet örülni?!

2010. dec. 20. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen szülő aki ilyet tesz a gyerekével mint a youtubos linken egy szívtelen dög,és még ki is röhögte.Undorító féreg!!!
2010. dec. 21. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
J
2013. dec. 18. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!