Miért nem bírják abbahagyni szüleim a veszekedést? Nem értik meg, hogy ezzel elrontják a karácsonyomat?
A kérdezőnek: Minden rendben lesz, sajnos én és a férjem is néha a gyerek előtt veszekszünk, bár én tartom a " sose feküdj le haraggal" dolgot, de általában ilyenkor mindig megbeszélem a fiammal, hogy szeretjük, és egymást is. Ha ezt nem tenném és ő szólna, hogy baj van, én megérteném, gondolom, a te szüleid is:)
A kritizálónak:Én mint két gyermek anyukája nem tartanám önzőnek, ha valamelyik fiam így fogalmazna. Igenis, a szülőnek a gyereke a legfontosabb, és attól szép az én karácsonyom, ha mindenki boldog körülöttem. Ezt a hatalmas önzést még bevállalom.Mióta önzés ha egy gyerek figyelmet és szeretetet, nyugalmat szeretne maga körül, maga köré? Aki ilyet ír, az kicsit gondolkodjon el, milyen lehet, ha egy gyerek bizonytalannak érzi magát? A szülei rendesek leírása szerint, ők nem tartják majd önzőnek, ha beszél velük. Kedves válaszoló, ha egy gyerek segítséget kér, miért önzőség? teljesen normális. Igenis, ha szülő az ember, akkor felelős a gyermekéért. Hát ha meg "nagy ember", és a szülőséget választotta, akkor pláne. Ilyet.. egy gyerek önző, mert mer magára gondolni, és megriadni, hogy a szülei összevesztek.......?!?!?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!