Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik nő-férfi barátság?...

Létezik nő-férfi barátság? Hisztek Ti benne?

Figyelt kérdés

A pasimtól 400 km választ el a munkája miatt, így megy ez pár hónapja.

Ezalatt megismerkedett a szomszéd csajjal,aki állítólag egyedülálló, és minden nap összejárnak egy kávéra vagy csak dumálni.A csaj tud rólam.

És ezt így el is mesélte a pasim,mindaddig,amíg nemrég kitörtem,meret épp azalatt pofátlankodott be a csajszi hozzá,amikor mi épp msn-en arról beszéltünk,hogy mikor és hogyan találkozhatunk.Pasim persze kikapcsolt,hogy rögtön visszahív.

Újabban meg kiderült,hogy hétvégenként néha együtt járnak el bevásárolgatni ,mi több,gyanítom,hogy mióta síszezon van, még síelni is.Persze ezzel a pasim már nem henceg,én meg nem hiszem el,hogy egyedül jár el síelni .

Rákérdeztem,azt mondta,egyedül volt.És az is fura,hogy a csaj egész nap nincs iwiwen(máskor folyton ott lóg),de mihelyt a pasim jelentkezik,hogy hazaért,kb.akkor megjelenik a csajszi is ,látszik az adatlapján.

Mitévő legyek?

Valóban létezhet plátói barátság,vagy csak mese habbal?

2010. dec. 19. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik. A legjobb barátom meleg.

De csalódtam egy másikban, aki heteró, minden nyavalyámat vele beszéltem meg mire 2 év után kinyögte, hogy szerelmes belém. Na az nem barátság.

A másik kérdésedre válaszolva, ne haragudj, de én is gyanakodnék :(

2010. dec. 19. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
fiú-lány barátság nagyon ritka, csak akkor lehetséges, ha egyik fél sem tudna szexet elképzelni a másikkal. Nekem egy fiúbarátom van. Amit meg írtál...az a csaj hajt a te csávódra, én ugyanígy jártam, volt 1 szomszéd csaj...és mivel távkapcs. volt, ő elszakította tőlem sikeresen a szerelmemet. 2 éve járnak áldásom rájuk.
2010. dec. 19. 21:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket,dehogy haragszom értük.Csak szörnyen tanácstalan és tehetetlen vagyok,kártyavárként kezd összeomlani bennem minden remény ,ami e kapcsolat jövőjét illeti:((
2010. dec. 19. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem igenis létezik fiú-lány barátság! Nekem bátyám van,és fiúk között nőttem fel,így jobban kijövök a fiúkkal.Az én legjobb fiú barátom pénteken jön haza fősuliról és egész vasárnap estig egyfolytában együtt vagyunk.Sose volt köztünk semmi,se puszi,se csók,se szex,semmi.És egyikünk se szerelmes a másikba!

Lehet,hogy a párod is azért találkozgat vele,mert magányos,mert nem vagy ott vele,nem ismer még másokat.Attól még nem kell rosszra gondolni,hogy sokat vannak együtt.

Ha csak ennyibe meg tudtalak nyugtatni,akkor örülök.:)

19/L

2010. dec. 19. 23:52
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

az esetek 99%-ban nem létezik férfi és nő közti TISZTA, mindkét fél részéről abszolút csak barátság...

a párod esetében pedig egyértelmű, hogy nem csak barátot látnak egymásban...

2010. dec. 20. 08:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagyon jó fiú barátom, már a főiskola óta jóban vagyunk. A férjem is nagyon szereti. Köztünk tényleg soha nem volt több. Sem az ő, sem az én részemről. Lehet,hogy talán azért is,mert egyáltalán nem vagyunk egymás "esetei"! Bár mi túl sűrűn nem találkozunk amióta vége van a sulinak, mert más városban élünk. De azért 2-3 havonta meglátogat bennünket egy hétvégére, és többször beszélünk telefonon! DE! Nekem is úgy tűnik,hogy ami a köztük van, nem egészen az. Mármint valaki részéről biztos nem. És igen, szerintem engem is zavarna. Főleg úgy,hogy ez egy frissen összeszedett barátság. Mert ha már gyerekkori lenne, akkor oké, de így! Kérdezz rá mindenképpen!
2010. dec. 20. 09:54
 17/18 A kérdező kommentje:

Mindenképp szóba fogom hozni,ha hazajön.Addig nem merem,nehogy balul süljön el és nehogy pont amiatt kössön ki a szomszéd karjaiban.Addig meg esz a fene :((

És mi van,ha újra meg újra azt állítja,hogy nincs köztük semmi,csak haverok? Nem akarom elveszíteni,de azt sem szeretném,hogy hűlyét csináljanak belőlem.

Hú,de pocsék állapot:((

2010. dec. 20. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy van. Nekem évek óta vannak fiúbarátaim, és eddig csak egyikük akart többet. A többi nem.
2010. dec. 20. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!