Elöre félek az ünnepektöl. Nem kivánom a szeretkezést. De nagyon szeretem a férjemet. Ö meg már azt mondja jajj milyen jó lesz majd egész ünnepek alatt ungibungizni. HOgy usszam meg vagy mit csinaljak?
Mond meg neki, hogy más az igényed. Tudom, hogy kényes téma, de végül is egy párkapcsolatban meg kéne tudni ezt is beszélni. Lehet rosszul fog neki esni, de tudni fogja, hogy mi a helyzet és nem kezd el kombinálni a sokadik kikosarazás után is.
Annyit meg tudsz neki tenni, hogy másképp segítesz neki nem? Vagy ez is nehéz lenne? (nem rosszindulatból kérdezem, csak így nem tudom milyen alternatívákat lehet neked ajánlani)
Miért ne illene össze? Nem egy pár megoldja másképp, de ha szereti az illetőt ezért nem fogja elhagyni...
Jó dolog a szex, de a szerelem még szebb, nem érdemes egy jó dugás miatt mást keresni, ha amúgy minden gyönyörű. (már írtam ide, én többet igénylek mégse hagyom el, megoldjuk/megoldom másképp, persze nem mással)
Mi az hogy kell,már régen rossz ha valami kell,kötelező,kényszer.
A szeretkezés két ember egyesülése szerelemből,szeretetből fakad,lehet közösülés nélkül is egyesülni lélekben,csak ahhoz érezni is fontos közben, nem csak bedugni kúhúzni,engedni hagyni kell,mert előbb vége lesz...Mert az a dugás,de köze nincs a szeretkezéshez,egyesüléshez...
A paroddal biztosan tudsz kommunikalni, tehat kozolni kell Vele azt, amit itt leirtal pl.
A hazassag elott kellett volna erre odafigyelni, tehat nem kellett volna ferjhez menni hozza, mivel tudhattad azt, hogy Neki nagyobb igenye van a szexre, mint Neked.
Elharithatod a kozeledeset, de akkor mar szamitanod kell arra, hogy keresni fog egy partnert, tehat baratnoje lesz.
Miért gondolod, hogy megcsalna?
Mi még csak házasok sem vagyunk, csak "simán" együtt járunk három éve. És nekem sincs kedvem mostanában (több, mint fél éve) heti egynél többször... És most jön a fura: megérti. Nem csal meg. Sőt, ő mondja, hogy CSAK akkor, ha én is szeretném... Tudod, én is vagy egy évet vártam, mire elmondtam neki (addig, amíg már nem csak mindegy volt, hogy van vagy nincs, hanem amíg elő nem jött az az érzés, hogy NE).
Elmondtam, megértette, minden szép és jó.
Próbáld meg megbeszélni vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!