Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Egyutt jaras" vagy "kapcsolat"?

"Egyutt jaras" vagy "kapcsolat"?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy no es egy ferfi szerelmi viszonyara(nem hazastarsak, elettarsak), melyik a jobb kifejezes?

X jar Y-al, vagy X es Y kozott kapcsolat van?

- Remelem ertheto a kerdes :) -

2010. dec. 17. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Gazdag nyelv a magyar, belefér mindkettő. Szinonimák :)
2010. dec. 17. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt járni a tinik szoktak.
2010. dec. 17. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az együttjàràs hitelesebb,mivel kapcsolat az lehet több formàban.(akàr munkahelyi kapcsolat,ismerõs kapcsolat)stb.
2010. dec. 17. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha még nem élnek együtt, akkor együtt járnak, ez szerintem nem függ a kortól. De a kapcsolatban vannak ugyan ezt jelenti (csak ez még mást is jelenthet), igazából mindegy is, ha érteni lehet, hogy miről van szó.
2010. dec. 17. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyik sem az igazi. A kapcsolat tényleg nem egyértelmű, mert sokféle kapcsolat lehet két ember között, a járást pedig inkább kamaszokra mondanám.

Inkább ilyesmit használnék, hogy x párja y vagy x kedvese y.

2010. dec. 17. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. A járásról nekem is a kamaszkorom jut eszembe, a kapcsolat pedig valóban bármilyen kapcsolat lehet.
2010. dec. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!