Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ezzel a helyzettel...

Mit tegyek? Ezzel a helyzettel? Pedig nem vagyok féltékeny tipus!?

Figyelt kérdés

A páromnak rengeteg női ismerőse van...Ez nem is baj,mert nem vagyok féltékeny...

Viszont mostanság,ha msn ezik lányokkal,akkor ha esetleg arra járok (takaritás közben),gyorsan kilép...

Sérelmeztem is ezt neki,de az volt a válasz,hogy semmi közöm hozzá..Utána meg az,hogy olyan dologról volt szó,ami szerinte nem esett volna jól nekem...

De nem mondta el mi az!

Ti mit tennétek ilyen helyzetben???

2010. dec. 17. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mégis mi bűzlik ebben???Hát az egész úgy ahogy van!Nálam ez nem férne bele a kapcsolatomba, hogy más nőkkel beszélget, és még titkolja is hogy mit, "mert az nekem nem esne jól".Mi nem esne jól neked???Gondolkozz már.Mekkora gáz már, ha a pasimnak más nőkhöz kell fordulnia akármiért is.
2010. dec. 17. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Sejtem az bűzlik, hogy csajozik..

Egy normális kapcsolatban-házasságban tudni kell megbeszélni mindent.. ha már vannak tabuk, amit egy másikkal tud csak megbeszélni az egyik fél, az már régen rossz.. főleg, hogy azt így adja elő..

Ha nekem így reagáltak volna hasonló esetben, tuti patáliát csaptam volna és erősen gondolkodnék, hogy maradjon magának, ha ilyen hülye..

Továbbá nagyon kevés pasi az, akinek tényleg csak barátai a nők, és nem tényleg Nők...

..de persze ne legyen igazam...

2010. dec. 17. 10:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az egész bűzlik!Miért lép ki ha arra mész????Miért nem mutatja meg miket ir?Miért nincsenek mentve a naplózott beszélgetések?És mi olyanról lehet szó ami neked nem esne jól?Szerintem nem az időjárásról beszélgettek.Sajnálom.Próbáljatok meg tiszta vizet önteni a pohárba.
2010. dec. 17. 10:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, itt az a kérdés, Te jól érzed-e magad egy olyan pasi mellett, aki rendszeresen más nőkkel "társalog/flörtöl/szexchatel/ismerkedik úgy, hogy Téged tudatosan kirekeszt a beszélgetésekből, titkolódzik olyan dolgokról, ami bevallása szerint is bántana Téged.

Én személy szerint nem szeretnék ilyen férfival élni. Egyszer sikerült összejönnöm egy hasonló típussal, de engem zavart, hogy jobban lelkesedett a netes "kalandokért", mint a valóságos kapcsolatunkért. Nem volt társnak való.

2010. dec. 17. 10:13
 15/20 A kérdező kommentje:

másfél éve vagyunk együtt...

Eddig nem volt hasonló eset,csak ez az egy...

Mondtam neki,gondoljon bele a helyzetembe,és képzelje el,hogy ezt én csinálom...

Az volt rá a válasz,hogy neki sem esne jól,ő is rosszra gondolna...Bocsánatot is kért,de arra nem felelt,mi volt a téma....

2010. dec. 17. 10:20
 16/20 Antóniaa ***** válasza:
100%
Az oké, hogy más nőkkel beszélget, de hogy titkolja hogy mit? Hát ez gáz... Semmi közöd hozzá? Főleg,hogy olyan dologról,ami neked nem esne jól? Hát, én elgondolkodnék a helyedben...
2010. dec. 17. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ami neked nem esne jól téma, az azért elég egyértelműen leszűkíti a kört, nem gondolod? Mi nem eshet jól neked? az hogy téged kibeszél más nőkkel, vagy flörtölget velük. Én mást nem tudok elképzelni, hogy nem eshet jól neked.

szerintem ezt meg kell beszélni, hogy mégis mennyire gondolja ő komolyan a ti kapcsolatotokat, mert úgy érzem hogy nem gondolja olyan komolyan. Együtt vagytok, mert miért ne, aztán annyi.

Tudod én is sokat csetelek a volt barátommal, ő már régóta együtt él egy másik nővel. De mindig oda tud jönni a nő simán, és bekapcsolódik a beszélgetésünkbe, és semmi titkolni való nincs. Ha akarja végig is nézheti hogy mikor miről beszélgettünk. JÓ, akad olyan, hogy ha a barátomnak személyes gondja akad, vagy mondjuk összevesznek, akkor velem is megbeszéli, de ez olyan mintha egy haverral beszélné meg. Ez egy baráti dolog, tényleg mondjuk nem tartozna részleteiben a párjára, de akkor sem lehet azt mondani ezekre, hogy nem mondja el neki hogy miről beszéltünk, mert rosszul esne neki..

32/N

2010. dec. 17. 10:44
 18/20 anonim válasza:
14%
Én is csináltam ilyet és meg kell mondanom őszintén, hogy csak arról van szó hogy a barátod személyes térre vágyik, A nőknek meg mondanám hogy jó lenne ha 1-2 végre képes lenne felfogni hogy a pasim szó nem egyenlő a tulajdon szóval!
2010. dec. 17. 11:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. dec. 17. 13:49
 20/20 anonim ***** válasza:

*Utána meg az,hogy olyan dologról volt szó,ami szerinte nem esett volna jól nekem...

Ez baj.

2010. dec. 17. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!