A férjem dr. Housera féltékeny, merthogy miért szeretem nézni. és szerinte én dr houseba vagyok szerelmes meg a kollégáim engem akarnak stb. mit csináljak?
21.17es vagyok.
21.30asnak: elnézést kérek hogy elírtam a nevet, de nem ez volt most a lényeg, legközelebb jobban figyelek majd!:)
kérdező: ha nem írtad el a számokat, lehet hogy a kora miatt olyan a párod amilyen, de nem biztos, az én párom se mai gyerek, de mégsem problémázik ilyeneken.
20L
22:45
Én is ezen gondolkoztam:D
Kedvesem, ha a korkulonbseg 30 ev, akkor a parod majusban meg a cserebogarra is feltekeny lesz!
A lanya lehetnel, es erre kellett volna gondolnod akkor, amikor hozza mentel.
Nem akarlak megbantani, de a parodnak ez a belso felelme, mivel O tisztaban van a koraval, igy azzal is, hogy Te meg fiatal vagy, s O mar arra gondol, hogy nem tud Teged kielegiteni ugy, ahogyan kellene!
Bocsanat, de ez igy van!
Ha meg csinos es szep is vagy, akkor meg az akacfatol is felteni fog, erre szamits.
Te vagy az O kis "enekes" rigoja, Akit legszivesebben kalitkaban orizgetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!