Ezt így megbeszélhetem vele karácsonyra?
Szia!
A mi kapcsolatunk is ennyi idős volt akkoriban,azóta már a férjem,11 éve.
Mi úgy oldottuk meg,hogy a szentestét Én is,Ő is a szűk családdal tartottuk.Persze szinte egész éjjel beszéltünk telefonon.Másnap is a családdal voltunk,aztán 26.án nálam (albérletemben)Én főztem egy ünnepi ebédet,szépen megterítettem,együtt ebédeltünk,délután sétáltunk,este megvacsoráztunk,az éjszakát pedig nálam töltötte...csodálatos karácsonyom volt.Mi akkor 28 évesek voltunk,mindketten egyedülállók,gyermek nélkül.
Sok boldogságot kívánok az első közös karácsonyotokhoz!Kívánom,hogy olyan felejthetetlen legyen a Tiétek is,mint a miénk volt!!!
Nálunk a Szent este volt külön-külön..25-én nálunk volt,én meg 26-án náluk.:) Én akkor 17 voltam,Ő 19:)
Azóta eltelt 4 év,idén összeköltöztünk:)Ez lesz az első karácsonyunk együtt:)(mármint lakva együtt)..
Ha adsz is valamit, ilyenkor a jelképes ajándékok a legjobbak. Ami nem drága, de személyes. Akár kézzel készített dolog, akár egy bögre, amin személyes kép/felirat van. Jelzésértékű.
De támogatom, amit az a hölgy írt, aki 11 éve van a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!