Mit gondoltok a Franciska névről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 10:50
11/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szeretem az ilyen régies, különleges neveket, amik nincsenek elcsépelve (mint pl. az Anna, Nóra).
Off. szerintem az Erzsébet is szép.
14/23 anonim válasza:
A Nóra név nics is elcsépelve. Az Anna talán igen, de a Nóra nem.
15/23 A kérdező kommentje:
Hát megoszlanak a vélemények. Én személy szerint már megbékéltem vele, de mindíg is utáltam a Franci becézést, és a menőcsaj klikk a suliban, anno, mindíg Franc-nak nevezett. Ti hogy becéznétek?
A Ciska sem a szívem csücske.
2010. dec. 14. 12:04
16/23 anonim válasza:
Anyukámat így hívják.Nekem tetszik:)
17/23 anonim válasza:
Nekem nem különösebben tetszik, ne haragudj.
Igen, főleg a becézgetésével van gond.. nem túl szép sem a Franci, sem a Ciska:D
Mit szólsz ahhoz, hogy Frani?
18/23 anonim válasza:
Frencsi, Freni de én hogy idegeljem a klikket ráállnék a Francesca-ra. Szép a neved akkoris!
19/23 anonim válasza:
Volt ilyen osztálytársam. Ferinek hívtuk. xDD
20/23 anonim válasza:
Hát igen, a becézése az tényleg nem egyszerű. Ha engem hívnának Franciskának akkor lehet, hogy a Fannit szeretném becenévnek. Tudom, hogy nem ennek a becézése..
Anci?
Habár sztem a Franci sem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!