Tetszik a Noémi név?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 13:27
11/23 anonim válasza:
Eddig nem tetszett, de nemrég olvastam Az arany embert és azóta megszerettem :)
12/23 anonim válasza:
így hívnak.
Igazából nem nagyon szeretem a Noémi formát, épp ezért mindenki Miminek hív, azt imádoom :)
13/23 anonim válasza:
ehhez a kérdéshez létezik hasznos meg haszontalan válasz? o.O
amúgy nekem mindegy
14/23 anonim válasza:
Szerintem cigányos.
Az Anna szebb.
15/23 anonim válasza:
Ezeket a primitív lepontozókat én se értem. Nincs jobb szórakozásuk, úgy látszik. Szegények. :(
16/23 anonim válasza:
ez a nevem :D
örülök neki, hogy nem tucatnév, bár tény, h nem is olyan különleges, mint a Dzsesszika, vagy a Hoszéármándó :PPPPP
17/23 anonim válasza:
Nekem több Noémi ismerősöm van, mind kedves aranyos lányok, ezért tetszik ez a név. :) De amúgy is szép.
18/23 anonim válasza:
Maga a név tetszik, de egy ismerősöm aki ezt a nevet viselni, egy hülye r.banc... :S
19/23 anonim válasza:
Én is Noémi vagyok :)
Nekem tetszik, bár tény sok ribanc van ezzel a névvel sajnos...
De vannak tök különlegesek is, ezért nem lehet általánosítani :)
20/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, még jó engem is így hívnak..Főleg mert egyszerű és nem sok mindenkit hívnak Noéminek.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!