Kutyatartók! A kutyátokat családtagként kezelitek?
Csekket befizetni nem engednék őket.
a csecsemő mikor felnő, akkor már felnőtt, addig nem számít családtagnak a logikáddal, amíg még kicsi.
színházba , általában csak olyasmi miatt nem visznek csecsemőket, kutyákat, vagy súlyos fogyatékosokat, mert pl. túl hangosak, vagy állandó felügyeletet igényelnek. valami spéci moziba, vagy előadásra, el lehet vinni őket, ha az állapotuk nem engedi őket. lehet valaki olyan súlyosan fogyatékos, vagy beteg, hogy pl. állandóan gépek tartják életben, és az már fizikailag teszi lehetetlenné, hogy elvigyék színházba, vagy hasonlókra.
a kérdésemben meg nem azt írtam, hogy embernek számítják-e (nyilván nem azok), hanem azt, hogy családtagnak-e.
"Érzel valami ellenszenvet azok iránt akik nagyon szeretik a kutyájukat?Nem bántásból kérdezem de irod,hogy nincs kutyád,igy nem értem a kérdés miértjét."
Hol utaltam arra, hogy nem szeretném azokat, akik nagyon szeretik a kutyájukat? Egyébként én is nagyon szeretem a kutyákat.
csak kíváncsi voltam, ki hogy él a kutyájával, kutyáival, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!