Szerintetek melyik lány a legszebb?
2010. dec. 10. 15:23
11/22 anonim válasza:
Szerintem a 3. Nem tudom, hogy ki ő. A többi smink nélkül átlag alatti lenne. A múltkor Eva Longoriaról láttam smink nélküli képet. Elborzadtam, szép nőnek tűnt a sorozatban, de aképen egy c. gyerekre jobban hasonlított.
13/22 anonim válasza:
atyaég ezek sztárok xD miért kérdezgetsz ilyet..?
ja és smink nélkül..hát..
14/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
1. Kiera Knightly szerintem nem tipikus szép nő, inkább karakteres, és ez teszi különlegessé. Amúgy az alakja túl vékony a szögletes arcához, de arcra ő a legszebb.
2. Abszolút minden egyéni vonást nélkülöző arc. Mintha egy szép, de élettelen porcelánbaba arcába néznél.
3. Nem tudom ki ő, egy picit Zoe Deschanel-re emlékeztet, de mégsem.. Mindenesetre természetesnek tűnik, emberinek. Inkább kislányos, mint nőies. Szerintem ő is szép.
18/22 anonim válasza:
1-es a legszebb....
a második sztem ronda, bár ez az én véleményem
20/22 anonim válasza:
Az első. A másik kettő unalmas, jellegtelen tucatcsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!