Szerintetek mit csináljak, hogy ne adjam fel és véghez tudjam mindezt vinni?
Az az igazság, hogy jelenleg nem vagyok megelégedve az életemmel. Anyukám 10 hónappal ezelőtt halt meg és azóta nagyon egyedül érzem magam, nagy űrt hagyott maga után. Elhatároztam, hogy változtatok a nyomorúságos életemen. Elköltözök az alkesz, idegbeteg apámtól, kicsit megújulok külsőleg, új hobbi(ka)t keresek, sportolok, futok rendszeresen. Azonban ezt nehéz megvalósítani úgy, hogy senkitől se kapok támogatást. A kezdeti nagy lelkesedést végül mindig felváltja a lustaság és kedvtelenség, év végén pedig rájövök, hogy ismét eltel egy év és még mindig nem az vagyok aki lenni szeretnék.
Nyáron ballagásra megyek és akkorra már szeretnék külsőleg teljesen átalakulni és az álmaim nagy részét (köztük a költözést) valóra váltani.
Szia!
Sajnalom ami anyukaddal tortent:(nagyon szomoru eset. Ha akarod baratnok lehetunk, beszelgethetunk e-mailen, skype-on msn-en. Ha jonak latod akkor irhatsz privat uzenetett es megprobalok segiteni neked.
22 eves lany vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!