Mi a véleményetek a tanár diák szerelemről (egyetem)? Szerintetek van jövője egy ilyen kapcsolatnak?
Nekem egy volt. Kacifántos történet. Összejöttünk nem terveztük, neki nem volt korábban ilyenje biztosan tudom. Aztán járni kezdtünk és kiderült, vagyis elmesélte hogy hány kollégájának van és kiknek ki. Hát néztem nagyokat a miénk nagy szerelem volt három éven át tartott, természetesen nem tudtuk titokba tartani, bár kimondva nem lett az emberek akárhol voltunk látták rajtunk a szerelmet. Nem kivételezett velem, sőt még szigorúbb is volt. A kapcsolatnak tavaly lett vége, nagyon szerettem, azóta egy másik tanár is próbálkozott nálam, mert ő tudott erről, gondolta hogy na akkor biztos vele is. Hát tévedett..Egyébként már mint ez a második aki nyomult egy öreg professzor volt, annyi diáklánnyal volt már jóba, hogy minden évfolyamról volt 2-3 neki, és ezt ő sem titkolta. Nagyon rámenős volt és aggresszív, folyton feladatokkal keresgélt, ajánlatokat tett..Persze vele semmi nem lett. A tanár - diák kapcsolatok az egyetemen gyakoribbak mint azt bárki is gondolná, persze az sem mindegy milyen szakon tanulsz, a bölcsészen pl. rengeteg a csaj, meg a jogászon is van miből szemezgetni. Arra vigyázz, hogy győzödj meg róla tényleg szeret - e vagy sem. Jövője lehet egy ilyen kapcsolatnak, egyébként semmivel sem extrább más szerelmi kapcsolatoknál, csak eleinte sokat kell bujkálni és sok közös ismerősötök lesz, illetve sokat megtudsz majd a szak többi tanáráról kollégákról. Nálunk nem rugtak ki senkit, pedig a dékán is tudta az összes tanár szinte, no meg a pletykás diákok.
A portások, takarítók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!