Mit hozott a télapó?
anyáéktól 2 csizmát meg 2 kötött felsőt
páromtól rengeteg csokit
párom szüleitől illatszercsomagot
párom nagyijától mikulást meg kindert
én nagyiméktól 3 napra való kaja,süti,krumplilángos (utóbbi mindennél többet ér:D)
23/N
Én tegnap kaptam ajándékot, de mi már csak jelképesen mikulásozunk.Apumtól egy tábla boci csokit kaptam, anyumtól egy 4db-os kidner csokit és egy fekete vastagabb cicanacit (hál'istennek nem az a fényes, latex).
Tegnap nagynéném telefonált, hogy mikor megy vissza a nővérem a koliba - anyum szerint a mikulás miatt kérdezte, szóval, lehet, hogy átjön ma és kapok valamit:D
Ja, a "legjobbat" kihagytam.Hajnalban, fél 1-kor rosszul lettem.Ment a hasam, hánytam, szédültem, majd összeestem.Úgyhogy reggel suli helyett orvoshoz mentem, szerdán megint mehetek-.-"
Pedig tök jól elterveztem, hogy feketébe megyek ma suliba csak a nyakláncom, fülbevalóm, övem és a világítós mikulás sapim lett volna piros:)
Ehelyett most itthon kínlódok.Konkrétan már azt sem tudom, hogy a betegség miatt vagy az éhségtől fáj a hasam.Bár nem csodálom 10 db háztartási kekszet és 1 közepes nagyságú főtt krumplit ettem egész nap!De hát muszáj koplalnom...
15/L
Semmit :P
Suliban meg virgácsot és 1 szem cukrot xD
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!