Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a barátnőm kell...

Miért mindig a barátnőm kell a pasiknak? Már nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Ovi óta ismerem a legjobb barátnőmet.20 évesek vagyunk.Mindenhova együtt járunk.A probléma az lenne,hogy minden pasi vele akar összejönni.Mindketten csinosak vagyunk,nem sok különbség van közöttünk.Ha megismerek egy fiút,aki nekem tetszik,utána a fiú ugye megismeri a barátnőmet,akkor 100% hogy a barátnőmmel szeretne összejönni.Legutolsó esetben is én fülig bele szerettem egy fiúba,aki közeledett is hozzám,elhívott moziba stb...és ezt a barátnőmnek is elmondtam.Másnap visszahallottam,hogy amióta találkozott a barátnőmmel,vele szeretne jobban megismerkedni.Már teljesen alsóbbrendűnek érzem magam,kisebbség érzetem van.A barátnőm persze ha tudja,hogy nekem tetszik valaki,természetesen nemet mond,de ez akkor is rossz nekem.A barátnőmmel pedig ezért nem fogok kevesebbet találkozni.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

20/L

2010. dec. 5. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen megértem a helyzetedet. Ha a az egyik barátnőmmel megyek bárhova, mindig őt bámulják meg, őt szólítják le stb. Nem mondom, hogy érdekelnek azok a pasik, de sz*rul esik, hogy őt veszik észre mindig. Mit lehet tenni? Sztem semmit...
2010. dec. 5. 20:41
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Mikor pasizni méssz,menj egyedül.
2010. dec. 5. 20:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Meg ha annyira csúnya lennék akkor azt mondanám hogy oké...de semmi csúnya sincs rajtunk.(ezt nem önimádat miatt mondtam)
2010. dec. 5. 20:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Van hogy megismerkedem egy pasival úgy hogy nincs ott a barátnőm,de utána egyből a barátnőm kell neki.
2010. dec. 5. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Sztem, hogy a ma divatos kifejezést használjam a barátnőd "bevállalós",már ami a barátnő pasijával való "intimebb" kapcsolatot érinti.
2010. dec. 5. 20:44
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű. Ne mutasd be a barátnődnek. De én sosem értettem miért nyomul mindenki olyan gyerekre, aki nem akar tőle semmit, csak 1-2 jó éjszakát... 20/L
2010. dec. 5. 20:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan kisugárzása van és olyan erős egyénisége, ami mellett te lehetsz akármilyen csinos, helyes, eltörpülsz.
2010. dec. 5. 20:50
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Esetleg nyitottabb,közvetlenebb,mindenről tud beszélni,humoros stb.

Oldódj fel:)

2010. dec. 5. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Az utolsó kettőnek osztom a véleményét! Elhiszem, hogy szép vagy, de az biztos, hogy a barátnődben van valami plusz, esetleg nyitottabb az emberek felé, jó a kisugárzása.

Fiatalabb koromban én is ilyen helyzetben voltam a barátnőm mellett (habár nem feltétlenül a pasizás terén, csak hogy kit vettek észre az emberek jobban), mára a mostani nagy barátnőm mellett fordult a kocka, engem vesznek jobban észre. Szerintem nem lettem szebb, csak nyitottabb, ő meg zárkózottabb nálam.

2010. dec. 5. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Amíg nem ismered meg alaposan a pasit, és nem jártok, addig ne csinálj közös programot a barátnőddel. nem is értem minek kell többes programot csinálni. Később is, elsősorban kettesben kell tudnotok jól érezni magatokat, nem társasággal.

32/N

2010. dec. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!