Él valamelyik családtagod, rokonod külföldön? Hol?
Figyelt kérdés
Nem hiányzik?Hogy birod ki?
Nekem a nővérem Kanadába él,az egyik unokatesóm pedig Angliába.
Annyira rossz, hogy ennyien elmennek, mert kilátástalanak érzik itt az életüket =(
2010. dec. 3. 13:27
21/27 anonim válasza:
Nagynéném él Rómában már 20 éve.Minden nyáron hazajön, és mi is megyünk egy évben legalább egyszer.Addig is telefonon, skypon, emailen tartjuk a kapcsolatot.
22/27 anonim válasza:
Apai részemről Kanadában élnek rokonok, anyainál meg az USA-ban, Washington-ban.
23/27 anonim válasza:
unokatesóm Malmőbe, másik unokatesóim Kölnben, én nem sokára megyek Norvégiába.
24/27 anonim válasza:
a rokonsag tobbsege Ausztraliaban el, azota en is 10 eve lassan mar itt elek, pontosan ugyanazert amit az elottem levoek irtak, kilatastalannak tartottam az eletem Mo-n lehetosegek nelkul. Azota tesom is kovetett es edesanyam is itt van. Bonyolult a csaladom amikor nem voltak velem hianyoaztak, mostmeg neha jo lenne egy kis szunet...
25/27 anonim válasza:
Keresztapám Svédországban,de sokszor jön magyarországra is.Nem tudom kim él még Kanadában őt nem annyira ismerem.2 unokatesóm Barbadoson éltek,évente hazajöttek egy ideőre, de most itt kezdték el az új tanévet =)Ők hiányoztak..
26/27 anonim válasza:
Apukám Londonban él, minden nyarat ottöltünk, évente min. 4x elmegyünk hozzá, ünnepekkor ő is hazajön, addigis skypeolunk, de nagyon hiányzik. :(
27/27 anonim válasza:
Az én apám külföldön dolgozik,de én már nem bírom ki annyira hiányzik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!