Él valamelyik családtagod, rokonod külföldön? Hol?
Nem hiányzik?Hogy birod ki?
Nekem a nővérem Kanadába él,az egyik unokatesóm pedig Angliába.
Annyira rossz, hogy ennyien elmennek, mert kilátástalanak érzik itt az életüket =(
Az egyik unokatestvérem Németországban dolgozik már 4 éve. Pedig korábban szomszédok is voltunk, szinte naponta találkoztunk, meg amúgy is közel egyidősek vagyunk, szóval mi gyerekkorom óta nagyon jóban voltunk.
Most már igazából nem hiányzik, kicsit haragszom is rá, mert kb. évente egyszer szokott hazajönni, és legutóbb, amikor itthon volt, én csak utólag tudtam meg, és nem is tőle. Nem azt vártam, hogy első útja hozzám vezessen, de azért illett volna legalább szólnia, hogy jön, a nagymamánkat pl. meglátogatta, ott tudtunk volna mi is találkozni. Na mindegy.
Más családtagom nincs külföldön, én viszont majd megyek Angliába, ha meglesz végre a diplomám. És jól látod, pont azért, mert itthon eléggé kilátástalannak érzem az életem :( A szüleim is megmondták, hogy ha fiatalabbak lennének, és lenne használható nyelvtudásuk, ők is elmennének innen.
egyik unokatesóm él Németországban,másik egy éve jött haza. mivel azelőtt sem találkoztunk napi szinten,ezért annyira nem hiányzik. de msn-en szoktunk beszélni,meg mikor hazalátogat,akkor beülünk egy kávéra.
ja meg még egy unokatesóm angliában él,de vele amúgy sem sokat találkoztam,mert messsze laktak tőlünk.
Én magam élek külföldön és nagyon hiányzik a családom.
Kibírom mert muszáj :(
Nagynéném Kanadában, Calgaryban. '93-ban láttam utoljára.
20/L
A 2. unokatestvéreim Stuttgartban [Németország], de ők már oda születtek. Az apjuk [apukám unokatesója] élt már Lengyelországban is.
Meg anyukám feléről él egy csomó rokonom Horvátországban [Mali Lošinjban, Rijekában [Fiume], meg ha jól tudom még valahol].
Nem hiányzik senki sem. A 2. unokatesóim nyaranta eljönnek 1-2 hétre, meg valamikor májusban, és néha beszélek a lánnyal msn-en :)
Valamint apum unokatesója Budapesten x) [mivel szerbiai vagyok [és mindig is az voltam] nekem Magyarország is "külföld" [bár elég fura...mert magyar vagyok]
a 4 gyerekével [akikből csak 2t láttam, mert régebben itt éltek].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!